Brutális baleset történt szombat hajnalban a budapesti Árpád hídon. Egy, az útpadkának vágódó Mercedes elütött egy szabályosan haladó kerékpárost, majd nekiütközött egy BMW-nek és a feje tetején állt meg. A kiérkező egyenruhásokat szörnyű látvány fogadta, órákon át tartott a tragédia nyomainak eltüntetése. A kerékpáros nem élte túl a balesetet.   

Karambol és gázolás az Árpád hídon

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról szombat reggel, hogy súlyos baleset történt az éjszaka a budapesti Árpád hídon. Egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval az Árpád hídon. A balesetben többen megsérültek, egy férfi a kórházban meghalt. Azóta megdöbbentő részletek derültek ki a történtekről. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elcsapta a szabályosan haladó kerékpárost

Az első információk szerint 0 óra 45 perc körül egy autó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy gépjárművel az Árpád hídon. A Budapesti Rendőr-főkapitányág arról tájékoztatott, hogy a balesetet okozó autós egyelőre nem ismert okból padkának vágódott. A Pestről Buda irányába hajtó autó ezután megpördült és elcsapta az úttesttől korláttal elválaszott bicikliúton tekerő, szemből szabályosan érkező kerékpárost.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A feje tetején állt meg

Az autós ezután egy másik, vétlen autónak, egy BMW-nek is nekiütközött, majd feje tetejére fordulva állt meg. A balesetben a balesetet okozó autó sofőrje könnyebben, a vétlen autóban ülő és a kerékpáros súlyosan megsérült. Mindhármukat kórházba szállították, ahol a kerékpáros belehalt sérüléseibe.

Gyanítható a gyorshajtás

A baleset pontos körülményeinek kivizsgálására a rendőrség eljárást indított. A tragédia helyszínén készült fotók alapján valószínűsíthető, hogy az autók a megengedettnél nagyobb sebességgel haladtak a hídon. Információink szerint a 6300 köbcentis motorral közlekedő Mercedesnek speciális, versenyzésre utaló rendszáma volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK és www.automentesbp.com