A figyelmetlenségből nagy baleset lett Dunavarsányban az 51-es úton. Egy Peugeot sofőrje kanyarodásnál nem vette észre az érkező Volkswagent, amelynek a sofőrje viszont elkapta a kormányt, hogy ne ütközzenek, de szerencsétlenségére áthúzta az autót az út túloldalára, ahol frontálisan ütközött egy Citroennel. Mentőhelikopterre is szükség volt, megint két vétlen autós szívott egy figyelmetlen sofőr miatt.

Figyelmetlen autós

Információink szerint a Peugeot 206 CC sofőrje figyelmetlenül kanyarodott ki Dunavarsány, Sport utcából az 51-es főútra balra, Kiskunlacháza felé. Nem vette észre, hogy az M0-s felől érkezik egy fekete Volkswagen Passat kombi, amelynek vezetője hiába rántotta el a kormányt jobbra, a Peugeot bal elejének ütközött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Teljesen összetört a Passat eleje

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Frontális ütközés

A hirtelen kormánymozdulattól a Volkswagen megcsúszott, ezért a sofőr balra rántotta a kormányt, aminek következtében áttért a szembejövő oldalra és frontálisan a Kiskunlacháza felől érkező Citroën Picassoba rohant, amely ettől az árokba csúszott.

Láthatóan durva karambol történt

Sok sérült

Összesen négyen ültek a három autóban, a Passatban egy felnőtt és egy gyermek, a Picassoban pedig szintén egy felnőtt sérült meg, szerencsére az elsődleges vizsgálatok alapján mindannyian csak könnyebben.

A balesetet okozó Peugeot simán megúszta

Mentőhelikopter érkezett

A balesetet okozó sofőr sértetlenül megúszta az ütközést. A balesethez mentőhelikopter is érkezett, de végül minden sérültet földi úton szállítottak kórházba.

Lezárták az utat

Teljes útzár

A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat mindkét irányból Dunavarsány belterületére terelték a baleset idején, péntek délután. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.