Összeütközött egy személyautó és egy furgon az 1-es főút, Bicske térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a társhatóságokkal közösen dolgoztak a helyszínen. Az érintett útszakaszt egy időre teljes szélességében lezárták.

Elé pördült a Lexus

Péntek délután történt karambol során egy Volkswagen Crafter furgon haladt Tatabánya felől Budapest felé az 1-es főúton. A bicskei elkerülőn közlekedett amikor egy jobbra ívelő kanyarban szemből hirtelen egy Lexus pördült elé. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Árokba csúszott

A sofőr elrántotta a kormányt, de így is a Lexus jobb oldalába rohant, majd árokba csúszott és az oldalára dőlt. Mint kiderült, a két hete vásárolt személyautó szerviz után volt, tulajdonosa, egy fiatalember ki akarta próbálni. Nagy gázt adott, amitől az autó a nedves úttesten kifarolt és a furgon elé csúszott, közölte lapunkkal a BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója.

Helyszíni felvétel:

Használta az övet

A Lexus sofőrjének szerencséje volt, használta a biztonsági övét, így csak annyi baja lett, hogy tele mentek a szemei üvegszilánkokkal.

Fotó a helyszínről:

A másik sofőr megsérült

A Volkswagen vezetőjének a térdei sérültek meg, össze kellett varrni rajtuk a bőrt, illetve a nyaka megrándult, merevítőt kellett rátenni. A furgont darus teherautó segítségével emelték ki az árokból a helyszínelés végeztével.

Helyszíni felvétel:

Jöttek az önkéntes tűzoltók

A helyszínre a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a roncsokat. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt, mintegy 3 órán keresztül teljes útzár volt az adott szakaszon, a forgalmat az M1-es autópályára terelték. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.