A gyanú szerint a férfi és a nő Józsefvárosban támadtak meg egy külföldi férfit.

Bántalmazta

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2022. április 6-án vették őrizetbe azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy majdnem három héttel korábban, március 19-én 0 óra 30 perc körül kirabolt és súlyosan bántalmazott egy külföldit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISS!

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Pénzt vett fel

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi éppen pénzt vett fel egy automatából a József körúton, amikor az elkövető odalépett, és elvette a kiadott bankjegyeket, számolt be róla a police.hu.

Videón az eset:

Súlyos sérülés

A sértett angolul próbálta visszakérni pénzét, mire a tettes súlyos sérülést okozva arcon ütötte. A nyomozás során kiderült, hogy a támadónak volt egy társa, egy fiatal nő. 

Elfogták

A józsefvárosi nyomozók azonosították, és április 6-án elfogták a rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Miklóst. A 41 éves budapesti férfit őrizetbe vették, letartóztatásának indítványozására előterjesztést tettek.

Ez is érdekelhet:

A rablást tagadta

A gyanúsított a bántalmazást beismerte, a rablást tagadta. Társát, a 24 éves Ö. Evelint 2022. április 8-án fogták el a rendőrök. A nőt rablás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként és őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu videórészlet