Döbbenetes dologról számolt be az RTL Klub híradója: egy Vácdukán élő nő elmondása szerint az élettársa fogvatartotta és brutálisan megverte, a derékig érő haját pedig tövig levágta.

Ököllel ütötte

A nő azt mondta: “Ököllel ütött, ahol csak ért. A fejemet, karomat, a mellkasomat. Ahol csak bírt ütni. El szerette volna törni az orromat. A karomon azért vannak a zúzódások, mert próbáltam védekezni, hogy legalább a fogaimat, az orromat ne tudja eltörni, de egy száztíz kilós emberről beszélünk.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Féltékenység állhat a háttérben

Továbbá arról is beszélt, hogy a férfi féltékenységében támadt rá, ezért ütötte ököllel, a haját pedig azért vágta le tövig, hogy megszégyenítse.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

A gyerekek is végig nézték

A nő azt mondta, hogy a férfi őrjöngését a közös gyermekeik is végig nézték, őket azonban nem bántotta. Az asszony állítása szerint a támadó több rokona is látta, mi történik, de senki nem segített. Végül a nő testvérei vették rá a férfit arra, hogy fejezze be, amit csinál, valamint ők riasztották a rendőröket is.

Jöttek a rendőrök

„A rendőrök, mikor kijöttek minden egyes helyiségbe benéztek, csak abba a szobába nem, ahol én tartózkodtam. Ahol a nagyobb fiam lefogta a számat és lefogott, hogy még véletlenségből se tudjak szólni a rendőröknek, hogy ott vagyok” – mondta a bántalmazott asszony. A rendőrök így végül elmentek,

Eljárás indult

A Váci Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya személyi szabadság megsértése miatt indított eljárást. A büntető eljárás keretében pedig vizsgálják a történtek összes körülményét – reagált az RTL Klubnak Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ez is érdekelhet:

Műszemet kapott a Kemecsén brutálisan megvakított fiatal édesanya: Gabriella elmondta, a lánya végre nem fél tőle

Tényleg nem találták ott?

Az RTL afelől is érdeklődött a Váci Rendőrkapitányságnál, igaz-e, hogy a rendőrök nem találták meg a helyszínen a bántalmazott asszonyt, azonba erre egyelőre nem érkezett válasz.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes riport:

Kiemelt kép: RTL Klub híradó videorészlet