Lemondott Zebegény polgármestere. Hutter Jánosné a helyiekhez intézett levelében azt írja, hogy megromlott az egészségügyi állapota és gyógykezelése várhatóan elhúzódik, ezért 2022. július 1-i hatállyal távozik a település éléről.

Lemondott a polgármester

Megromlott egészségi állapota és gyógyulása várhatóan elhúzódik, emiatt mondott le Zebegény polgármestere. Hutter Jánosné, a helyiekhez intézett levelében azt írja, döntését a település érdekében hozta meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

10 évig vezette a települést

„Polgármesterségem közel 10 éve alatt igyekeztem mindenben a települést szolgálni. Annak idején békességet szerettem volna a településen, és ez ma sincs másként. Akkor senki sem gondolt a kétéves pandémiára és annak következményeire, sem a jelenlegi háborús veszélyhelyzetre” – írja levelében a település lemondott vezetője.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Búcsúzik

„Búcsúzom! Köszönöm Önöknek a sok szép évet, a megható ünnepségeket, a Babaparkot, a megemlékezéseket, a közös örömmel töltött rendezvényeket és a felém áradó szeretetet”.

Köszöni kollégái munkáját

„Köszönettel tartozom a hivatalban dolgozó közvetlen kolleganőimnek és kollegáimnak, a fizikai alkalmazottaknak, az óvoda, a múzeum, a könyvtár, védő, és orvosi rendelő munkatársainak, és a konyha dolgozóinak kitartó munkájukért. Köszönöm Dr. Závorszky Károly munkáját és hivatástudatát, és köszönöm Himmer Istvánné türelmes önfeláldozó segítségét”.

Sok sikert kíván

Majd így folytatja a levelet: „A jelenlegi képviselő-testület és a leendő polgármester település érdekében kifejtett munkájához sok sikert kívánok!”.

Ezt kéri a helyiektől

„Tegyenek meg mindent azért, hogy Zebegény jövője virágzó legyen, ahogy ezt az előttem regnáló polgármesterek és magam is igyekeztünk saját lehetőségeinkhez mérten különbözően, de azonos szándékkal, lelkesedéssel és szolgálattal elérni”.

Mindent köszön

„Köszönöm a választók bizalmát, köszönöm a lakosság sok biztatását, szeretetét és a mindennapi közvetlen, mindennél többet adó emberi kapcsolatokat. Kívánok mindannyiuknak jó egészséget, békés éveket, sok szeretetet, egymás segítését, és egy olyan Zebegényt, ahol öröm élni!”.

Jó egészséget!

A település Facebook oldalán közzétett levél alatt a helyiek jó egészséget kívánnak Ildikó asszonynak és hálásak neki a 10 éves munkájáért.

Jegyzőből polgármester

2013 januárjában, időközi képviselő-testületi és polgármesterválasztást tartottak Zebegényben, Hutter Jánosné akkor lett polgármester. Előtte a település jegyzője volt. 2022. július 1-jei hatállyal mondott le.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hutter Jánosné