Eltűnt egy 13 éves kislány Budapest 16. kerületében, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik, tudatta közleményében a hatóság.

Keresi a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 16. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kernya Kitti Amina ügyében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kórházból tűnt el

A rendelkezésre álló adatok szerint a 13 éves lány 2023. április 21-én egy 14. kerületi kórházból ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

Kernya Kitti Amina körülbelül 160 centiméter magas, haja hosszú, festett vörös, oldalt felnyírt, szeme barna, közölte a rendőrség.

Fotón az eltűnt kislány:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 16. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a 13 éves lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Holtan került elő a családapa

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta napokon át keresték azt a családapát, aki Dorogról tűnt, ám végül István sajnos holtan került elő.

Sokan keresték

Mint korábban mi is beszámoltunk róla, a férfinek rejtélyes körülmények közt veszett nyoma. Péntek reggel Dorogon még felszállt a vonatra, de budapesti munkahelyére már nem érkezett meg. Felesége a történtek után azonnal kerestetni kezdte férjét, és a rendőrség mellett az interneten is segítséget kért, ám sajnos minden hiába, Istvánt holtan találták meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Eltűnt egy 12 éves kislány Budapesten, Jázmint már nagy erőkkel keresi a rendőrség is

Kiemelt kép: Az eltűnt kislány – Forrás: police.hu