Az RTL kalandreality műsorának keddi adását nézők meglehetősen bizarr jelenetnek lehettek tanúi. Vadon János tiszteletlenül viselkedett egy kisfiúval, amiért bűnhődnie kell.

Ez történt a keddi adásban

A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor keddi adásában Vadon János és Sebestyén Balázs volt a műsorvezető. Vadon János sokak szerint túl messzire ment azzal, ahogyan egy kolumbiai fiúval viselkedett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kisfiúnak leveleket kellett továbbítania

A műsor szerint a Pedritónak nevezett fiú feladata az volt, hogy, a hírességek táborába leveleket továbbítson.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Mindenre rávágta, hogy Sí Señor!

Ahogyan azt előre betanították a fiúnak, a műsorvezető Vadon János minden kérdésére rávágta, hogy Sí Señor! Vadon János olyan kérdéseket tett fel, mint hogy “Anyád megmondta, hogy én vagyok az apád?”, valamint azt is, hogy “Tudod, hogy ha mondjuk tíz éven keresztül fánkot fogsz zabálni, mint eddig, akkor 150 kiló leszel 16 éves korodra, ugye?”

A kolumbiai fiú feltehetőleg nem tud magyarul

A tíz év körüli fiú minden valószínűség szerint magyar nyelven nem beszél, Vadon János pedig több híresség szerint is túllőtt a célon ezzel a viselkedésével.

Vadon János élő adásban kért bocsánatot

Másnap élő adásban bocsánatot kért Vadon János, és minden felelősséget magára vállalt. Műsorvezető társa, Sebestyén Balázs azonban jelezte, hogy büntetést fog kapni azért, ahogyan a statiszta fiúval viselkedett.

A pénteki adásban vár rá büntetés

Csütörtök este Sebestyén Balázs elmondta, mi lesz Vadon János büntetése. A celebek táborhelyén kell dolgoznia, ahol a mellékhelyiséget kell kitakarítania majd.

Komolyabb következménye is lehet a dolognak

A emzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) is vizsgálatot indított az eset kapcsán, miután állampolgári bejelentést kaptak.

Eljárást indíthatnak

Ha a hatóság jogsértésnek minősíti az esetet, akkor a Médiatanács eljárást indíthat, és dönthet a kedden történtek jogi következményeiről.

Nem először büntetik meg Sebestyén Balázsékat

A Blikk információi szerint eddig az NMHH összesen 12,5 millió forint értékben szabott ki büntetést Sebestyén Balázsékra a rádióműsorukban valamint a televíziós szereplései alkalmával elhangzottak okán. Tizenhárom év alatt hatvanszor indítottak ellenük eljárást. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vadon János – Forrás: Archív