Rövidesen hatósági megerősítést nyerhet, hogy valóban helytálló volt-e a vezető elmondása a történettel kapcsolatban. Egy idős asszony veszítette életét a tragédiában.

Kivizsgálják a balesetet

Műszaki szakértő bevonásával, büntetőeljárás keretében vizsgálják a budapesti Fővám téren történt villamosbaleset körülményeit – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője a 24.hu érdeklődésére. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Féktelenül száguldott

Csécsi Somát azt követően kereste meg a portál hogy – mint korábban elsőként hírt adtunk róla – elsodort egy idős asszonyt a kettes villamos egyik szerelvénye. A jármű vezetője azt állította, probléma volt a fékkel. Végül csak a Havas utcánál tudott megállni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem tudták megmenteni

Az idős hölgy a sínek közé zuhant, súlyos sérüléseket szenvedett. Hiába küzdöttek érte, egy óra múlva életét veszítette. A villamoson senki sem sérült meg és a szerelvény szerencsére a Havas utcánál sem sodort el semmit, illetve nem ütközött.

Pótlóbuszozni kellett

A villamos vezetője sokkos állapotba került a történtektől, így azt sem tudta megmondani, hogy használt-e hangjelzést. A helyszíni szemle idején a 2-es, a 2B és a 23-as villamosok a Boráros tér és a Kossuth Lajos tér között nem közlekedtek, helyette a sűrítve közlekedő 15-ös autóbuszt vehették igénybe az utasok. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rendőrségi zárás a helyszínen

Az egyik villamos

A gázoló szerelvény

A lezárt aluljáró

A helyszínelés pillanatai

A baleset helyszíne

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK).