Busz gázolt el egy kislányt Budafokon. A gyerek egy busz mögül rohant ki az kocsi elé.

Gázolás Budafokon

Egy kislányt gázoltak el Budapesten, a 22. kerületben, a Gádor utca 79. szám alatt – írja a baleset-info.hu.

Kirohant a busz mögül

A kislány egy busz mögül rohant ki az útra, ekkor ütötte el az autó. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Rendőr élesztette újra

A gyereket egy rendőr élesztette újra, a mentők a helyszínről a kislányt stabil, de életveszélyes állapotban kórházba szállították.

Itt történt a baleset

Elgázoltak egy kislányt

A BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla, 2019 decemberében, a Kistarcsán élő Dorka az iskola után edzésre ment, amikor halálra gázolta egy autó. A balesetnek több szemtanúja is volt. Ők is megerősítették, hogy a lány szabályosan közlekedett. Az ütközés következtében Dorka több métert repült, majd az aszfaltnak csapódott. 

Egy TEK-es is volt a helyszínen

„A sógornőm azonnal odaszaladt, majd megkezdte az újraélesztését. Közben az autójából kipattant egy fiatalember, ő is csatlakozott hozzá. Később megtudtam, hogy szabadnapos TEK-es, ahogy a mentős is szolgálaton kívül volt, aki szintén segíteni próbált” – mondta a baleset után egy szemtanú.

Sokkot kapott az édesanya

Az életmentés közben megszólalt Dorka telefonja, valaki felvette, majd mondta, hogy azonnal értesítsék az édesanyját, mert nagyon nagy a baj. A közelben dolgozó nő pillanatok alatt odaért, a látottaktól szinte sokkot kapott. A helyszínen lévők beszámolója szerint nem is bírt odanézni, kezét a szeme elé tette.

Többször újraélesztették

A gyermek életéért folytatott küzdelmük sikerrel járt, mire a mentők megérkeztek, már újra lélegzett. A mentőben még egyszer újra kellett éleszteni Dorkát, a kórházban azonban a szervezete feladta a harcot.

Kiemelt kép: illusztráció