A Budapest Arénában együtt lép fel a Charlie Band és a Tátrai Band. A Várkert Moziban ülve az Ermitázsban járhatunk, a BMC-ben klasszikus muzsika meséli el Fehérlófia történetét. A whiskykedvelőket Whisky-show várja a Corinthia Hotelben, a borkedvelőnek csillagnézéssel egybekötött borkóstoló kínál izgalmas estét Szentendrén a Rustica Borműhelyben.

CHARLIE BAND & TÁTRAI BAND az ARÉNÁBAN

Egy este, egy színpadon két supergroup: Charlie Band és a Tátrai Band az Arénában. Vendég: Ivan & the Parazol.

Hatalmas buli

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Ermitázs a Várkertben

A művészet templomai sorozat legújabb része átfogó képet nyújt a világ egyik legnagyobb és legismertebb múzeuma, az Ermitázs lenyűgöző épületegyütteséről, páratlanul gazdag gyűjteményéről, és a múzeumnak otthont adó Szentpétervár nevezetességeiről, felidézve a város és a múzeum három évszázadon átívelő történetét. A film a Várkert Moziban látható.

Szentpétervár nevezetességei

Fehérlófia a Mátyás utcában

A Fehérlófia az egyik legismertebb és egyben legarchaikusabb magyar népmese. Évszázadok óta adódik szájról szájra, hiszen olyan sok bölcsességet, tudást rögzít, ami koroktól függetlenül érdekes és érvényes mindenki számára. Most klasszikus zenével élvezhetjük a BMC-ben.

500 féle whisky a kínálatban

Whisky-show a Corinthia Hotelben

Tizedik alkalommal van lehetőség a hazai whiskykultúrában elmélyedni, emellett a hagyományok ápolására és ismeretterjesztésre. A vendégek több, mint 500-féle különböző minőségi whiskyt és érlelt párlatot kóstolhatnak két napon keresztül a Corinthia Hotel három impozáns kiállítói helyszínein.

Borkóstoló a csillagok alatt Szentendrén

Amatőr bolygómegfigyeléssel egybekötött 4 tételes borkóstolóra hívnak minden kedves érdeklődőt a Rustica Borműhely szervezésében. A „Csillagászati bemutató” abszolút amatőr, viszont egy profi Newton típusú, 20 cm-es lencséjű távcső segíti.

Csillagászati bemutató

A Rustica Borműhely boraival

A tervek szerint, tiszta idő esetén várhatóan a Jupitert és Szaturnuszt tudjuk majd megfigyelni a távcsövön keresztül, ahol – aki még nem látta „saját szemével” – láthatja Naprendszerünk 2 jól megfigyelhető bolygóját és amennyiben a hold is fent lesz, akkor égi kisérőnket is megfigyelhetjük. Előtte és közben pedig a borműhely kiváló borait kóstolhatják.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/charliebandofficial/