Gyermeknap alkalmából lufikkal díszítették Gyömrő egyik látványosságát a Gyömrő feliratot. Csütörtök este két kamaszlány elcsente a lufikat, nem vették észre, hogy kamerák figyelik őket. A helyi polgármester most keresi a lányokat, elbeszélgetne velük.

Gyömrő polgármestere, Gyenes Levente péntek délután posztolta a közösségi oldalára a cikkünk alján látható videót. A felvételen az látszik, ahogy a két kamaszlány odamegy a település központjában elhelyezett embernagyságú Gyömrő felirathoz és leveszik arról a lufikat.

A képen jól látszik, hogy a lányok szerint ez vicces, hiszen az egyik fényképet készít a másikról, talán a kép fel is került az Instára, de feltételezzük már levették. A történet ugyanis nagyon kínos.

Gyömrő felirat 2019 nyarán – Fotó: BudaPestkörnyéke

A két kamaszlány nem vette észre, hogy kamerák figyelik minden lépésüket és bizony nyoma lesz annak, hogy elcsenték a gyermeknapi dekorációt.

A polgármester azt írta a videóhoz, hogy „Ez a két lány tegnap este 11-kor lebontotta a gyermeknapi lufidekorációt a központban a Gyömrő feliratunkról.

Aki tud hozzájuk telefonszámot, Facebook profilt, kérlek adjátok meg nekem, akár privátban is mert szeretném felvenni velük a kapcsolatot és beszélgetni velük a lopás és a rongálás fogalmáról, hogy ugyanazt értsék alatta ők is, mint a nagytöbbség, valamint szeretném elmondani nekik, hogy hol tudnak új lufikat venni a gyereknaphoz.” – írta a polgármester.

A Gyömrő feliratot nagyon szeretik a helyiek, szinte minden hónapban valamilyen dekoráció van a betűkön. Télen kabát, nyáron fürdőruhák, farsangkor maszkara, gyermeknapon lufik.

https://www.facebook.com/100005098634869/videos/1557154551131151/

Gyömrői artézi kút: Margit néni szerint „valóságos gyógyír” a vize

Gyömrő egyik büszkesége az Artézi kút. Hűsítő, selymes a vize és a helyiek szerint valóságos csoda…A cikkünk folytatását ide kattintva éred el!

Újraélesztett egy kilenc éves kisfiút egy gyömrői rendőrnő

Az őrmester azonnal az eszméletlen kisfiúhoz sietett, akinek nem volt légzése és leállt a keringése, aztán….A cikkünk folytatását ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: részlet a videóból