Molnár Tamás a kamerák kereszttüzében vallott arról, hogyan zajlott a lánykérés. Egy klipforgatás alkalmával került sor a jeles eseményre.

Már évek óta egy párt alkotnak

Cinthya Dictator és Molnár Tomi már évek óta boldog párkapcsolatban élnek. Eleinte a fiatalok nem gondolták, hogy komolyra fordulhatnak a dolgok. Azóta gyökeresen megváltozott a helyzet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Cinthya tesztelte Tomit

Amikor először elment randizni Cinthya Dictator Molnár Tomival, akkor azt tesztelte, a férfi megfelelő férjjelölt volna-e. Az első alkalommal Molnár Tomi nem volt túl meggyőző Cinthya állítása szerint. Később a jelek szerint sikerült jobb benyomást keltenie.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy reggeli műsorban mesélt az eljegyzésről az énekes

Molnár Tamás az RTL Reggeliben árulta el, hogy egy videóklip forgatása közben történt meg az eljegyzés. “Forgott a kamerája, és a dal utolsó sora után történt meg ez a szitu. Nyilván sokkal izgatottabb voltam, mint ő, mivel ő fel sem fogta. Viszont annyira aranyosan szituációban maradt, hogy a kamerája az továbbra is forgott.

Cinthya rendkívül meglepődött

Az énekes szavaival élve “sokkot kapott” Cinthya Dictator azt követően, hogy megkérték a kezét. Molnár Tamásnak várnia is kellett a válaszra jó pár másodpercet. Végül elhangzott a várva várt igen.

Együtt dolgoztak a forgatás alatt

Amerikában került sor annak a videóklipnek a forgatására, amelyről a műsorban részletesen mesélt Molnár Tamás. A szerelme együtt dolgozott vele kint a forgatás ideje alatt. A pillanat ezért is volt olyan különleges.

Cinhyára bízza az esküvő tervezését

Molnár Tamás a reggeli műsorban elmondta, hogy teljes mértékig Cinthyára bízza azt, hogy milyen esküvő lesz. Az énekes szavaiból az szűrhető le, hogy várhatóan nem lesz túl nagy lakodalom. Egyelőre azonban nincs még semmi kőbe vésve.

Ezek is érdekelhetnek!

Az esküvő időpontjáról is kérdezték

A műsorvezetők rákérdeztek arra, tudják-e már az esküvő időpontját. Molnár Tamás határozottan felelt, hogy nincs még kitűzött időpont. Nem titokban fognak összeházasodni, azt ugyanis elmondta, hogy előre elárulják majd, mikor lesz a nagy nap.

Az eljegyzési gyűrűről is kiderültek részletek

Cinthya eljegyzési gyűrűje smaragd követ tartalmaz. Maga a gyűrű Molnár Tamás tervei alapján készült.

Nagy fellépésre készül Molnár Tamás

Az esküvő előtt még beleveti magát a munkába az énekes. December végén az Akvárium klubban lesz egy dupla koncertje. Ezen kívül közös dalon is dolgozik Majkával. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Cinthya Dictator – Forrás: Mivanaveled Show