Nemrég a Könyves Kálmán körúton született meg egy gyermek, most pedig egy újabb kisbaba döntött úgy, hogy még a kórházba érés előtt kibújik az anyja méhéből.

Vasárnap délelőtt indultak útnak

A Csongrád-Csanád megyei kismamánál vasárnap jelentkeztek a fájások. Férjével egyből elindultak a kórházba. A baba azonban nem várt addig, amíg beértek, hamarabb világra akart jönni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megindult a szülés

Az apának gyorsan kellett lereagálnia az eseményeket. Egy nagyobb körforgalom közepén, a térkövezett részen tudott félreállni biztonsággal. Ezt követően hívta a mentőket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezek is érdekelhetnek!

A Mentésirányítás több egységet is riasztott

A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat rohamkocsija is a helyszínre indult többek között. A mentésirányító az apukát egyszerre nyugtatta és instrukciókkal is ellátta. A férfinak szüksége is volt erre, hiszen aligha volt felkészült erre a szituációra.

Gyorsan odaértek a mentők

A beszámoló szerint perceken belül a helyszínre értek a mentők. Áron a személyautóban született meg. Rögtön a születését követően fel is sírt a gyermek.

Kórházba szállították az anyát és gyermekét

A szülést követően az édesanya boldog, a gyermek állapota pedig stabil volt. A helyszíni ellátás után kórházba szállították őket.

Az Országos mentőszolgálat posztja az esetről

Az édesanya megköszönte a segítséget

A poszt alatt az édesanya is kommentelt. Egy képet is feltöltött a kisbabáról, aki a fotó alapján jó egészségnek örvend. Rengeteg jó kívánságot kapott az anya és gyermeke.

Nemrég a Könyves Kálmán körúton született meg egy baba

Néhány napja arról számoltunk be, hogy Budapesten a 11. kerületben jött világra még az előtt, hogy az anya és az apa beértek volna a kórházba. A rendőrök előbb megpróbáltak kéklámpás felvezetéssel eljuttatni a vajúdó anyát a kórházba, ám erre már nem került sor. A kisbaba a Könyves Kálmán körúton megszületett.

Nem volt légzése, de a mentők segítettek

Az újszülött nem lélegzett. A mentők egy percen belül kiérkeztek a helyszínre, és ellátták a kisbabát, aki végül felsírét. Az édesanyjával együtt kórházba szállították Mártont. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat rohamkocsija a körforgalomban – Forrás: Országos Mentőszolgálat