Egy héten át várja a cirkuszrajongókat a Fővárosi Nagycirkuszban a Nemzetközi Cirkuszfesztivál. Kicsiknek és nagyoknak a Rozsda Lovag és Fránya Frida a Budapesti Operettszínházban kínál kellemes szórakozást. A MÜPÁban a Hattyúdal szimfonikus hangversenyét hallgathatjuk, az Erzsébetligeti Színházban Erzsébet királynéról tudhatunk meg sok mindent. Felemelő élmény a látogatás a Budavári Palota Szent-István termében.

Cirkuszfesztivál kezdődik Budapesten!

Egy hét a cirkuszművészet jegyében, ahol a szakma legkiválóbb képviselőivel találkozhatunk. A 14. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál Monte Carlo, Latina és Moszkva mellett mára a nemzetközi cirkuszművészet egyik legfontosabb találkozóhelye lett.

Mihail Nyikolajevics Ermakov kutyaiskolája

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Rozsda Lovag és Fránya Frida a Budapesti Operettszínházban

Egy varázslatos musical látványos ötletekkel és megoldásokkal, különös és mókás karakterekkel, mindez humorral fűszerezve mutatja be kicsiknek és nagyoknak, hogy nem csupán a szuperhősök szolgálhatnak példaként, hanem egy kedves és bátortalan, ám csupa szív karakter is lehet igazi hős.

Bemutató a Kálmán Imre Teátrumban

Egy történet a valódi értékekről, arról, hogy nem erőnktől és pozíciónktól válunk „valakivé”, hanem emberségünk révén is elérhetjük célunkat. A Kálmán Imre Teátrumban Bozsik Yvette látványos rendezésében a Rozsda Lovag és Fránya Frida című musical várja a legkisebbeket és szüleiket.

Rendezte: Bozsik Yvette

Hattyúdal a MÜPÁban

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar Kovács János vezényletével Gustav Mahler: IX. (D-dúr) szimfóniáját adja elő a MÜPÁban.

Női szemmel – Erzsébet, a világ egyik legszebb asszonya

Miben rejlett Erzsébet szépsége, amelyet a kortársak szerint egyetlen egy fénykép vagy festmény sem tudott teljesen visszaadni? Hogy nézett ki valójában a császárné-királyné? Tényleg keveset mosolygott és rosszak voltak a fogai? Miért kezdte elrejteni az arcát a kíváncsi tekintetek elől?

Sisi titkai

Káli-Rozmis Barbara előadása az Erzsébetligeti Színházban

Milyen praktikákat vezetett be Sisi a szépsége és fiatalsága megőrzésére, és mit hasznosíthatnak ezekből a mai kor asszonyai? Megtudhatjuk mindezt Káli-Rozmis Barbara előadásában az Erzsébetligeti Színházban.

Látogatás a Szent-István teremben

A Budavári palotában augusztusban nyílt meg a csodálatosan felújított, mesterremekekben bővelkedő Szent-István terem. Vezetett és tabletes tárlatvezetéssel látogatható. A Szent Korona másolata is megtekinthető a Szent István-teremhez tartozó kiállításon.

A Budavári Palotában

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/nagycirkusz