Szakított Barnai Judittal a közismert zenész, Curtis. A rapper már a második nőt hagyta el. Tavaly nyáron gyermeke anyjától költözött el.

Törölt fotók

Barnai Judit a közösségi oldaláról törölte a közös fotóikat, illetve egy sokatmondó bejegyzést tett közzé, amelyben arra utal, hogy valaki miatt nagyon összetört lelkileg. A szakítás tehát minden bizonnyal fájdalmas volt számára – vette észre a Blikk.

Új otthon

A bulvárlap azt is megtudta, hogy a zenész a közelmúltban új otthont rendezett be magának, ahová a párja már nem tartott vele. Most megerősítették, hogy a válogatott kosárlabdázóval szakítottak.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Elhagyta gyermeke anyját is

Curtis az előző párját, akitől gyereke született tavaly nyáron hagyta el pedig ő kitartott mellette a legnehezebb pillanatokban is, amikor a rapper a kábítószer bűvöletében élt, s kimaradt otthonról.

Romantikus fotók tömkelege

Az elvonó és a szakítás utám jött össze Curtis a kimondottan maga, 190 centis Barnai Judittal. A zenész szívét-lelkét beleadta a kapcsolatba, romantikus utazások és meghitt vacsorák követték egymást. Közben Curtis is visszatért Majka mellé a színpadra, profiként téve a dolgát. 

Gyanús október

Október közepén közölte, hogy átmenetileg felhagy a zenéléssel. Úgy fogalmazott: nemcsak lelkileg, de testileg is megterhelte az elmúlt év. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A bejelentés

Barnai Judit visszatért

A válogatott játékos októberben tért vissza anyaegyesületéhez. Akkor adott hosszabb interjút a Wbasketnek, amelyben arról beszélt, hogy “hazaért”. A 27 éves center beszélt a fiatalokhoz fűződő viszonyáról is: rutinosabbá váltam, ma már máshogy szólok én is a fiatalokhoz bizonyos szituációkban. Ha bíztatás kell, igyekszem odaállni melléjük, de megtanultam, hogy ha ideges vagyok, és talán bántó lenne, amit odamondanék, jobb csendben maradni.

Számokban

Barnai Judit tényleg magára talált a BEAC-ban. Ősz óta 30 perceket játszik (40 perces egy meccs) és 10 pont felett dob, ami jó eredménynek számít. Íme a statisztikai lapja.

Közös fotó

Curtis szeptemberben a kosárlabdázás napján még együtt volt Barnai Judittal, aki a háttérben, szürke melegítőben várja a zenészt.

Fotó: BudaPestkörnyéke