Életveszélyesen megsebesítette vasárnap esete egy késsel férjét egy nő Zuglóban. A rendőrség szerint a cselekményt családi veszekedés előzte meg.

Megszúrtak egy férfit

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. február 13-án 18 óra 23 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy zuglói lakásban megszúrtak egy férfit – írja a police.hu.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Családi dráma

A rendelkezésre álló adatok szerint egy házaspár veszekedett 14. kerületi lakásukban, s a vita során az 57 éves asszony egyszer egy késsel megszúrta férjét.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Életveszélyesen megsérült a férfi

A nőt a helyszínre kiérkező rendőrök elfogták, míg az életveszélyesen megsérült 62 éves férfit a mentők kórházba vitték. A BRFK Életvédelmi Osztály életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást; a feleség elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.​

Családi dráma Zuglóban

Tavaly áprilisban, szintén családi dráma történt Zuglóban. A Füredi parkban a támadó egy késsel esett neki a nőnek, akit többször is megszúrt az egyik panelház előtt.

Már nem lehetett megmenteni

A hatóságok ezt követően nagy erőkkel, azonnal kivonultak a helyszínre, és próbáltak segíteni a nőnek, de az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem lehetett rajta segíteni. A nő belehalt a sérüléseibe.

Bilincsben vitték el

A kegyetlenség után egy elegáns, ingbe és szövetnadrágba öltözött férfit vezettek el a rendőrök bilincsbe verve, nem sokkal később pedig kiderült, hogy a támadó a feleségét gyilkolta meg.

A gyerek is végignézte a szörnyűséget

A tragédia után kiderült, hogy a férfi az autójukban támadt a nőre, ott szurkálta halálra. Az autóban ott ült a 2 éves közös gyermekük is.

Féltékenység miatt ölt

A gyilkosság után a férfi a késtől megszabadult, egy kukába dobta, véresen. A 37 éves férfi azért támadt rá a nőre, mert el akarta hagyni, válni akart, ugyanis úgy tudni már egy ideje új kapcsolata volt.

Hangosan kiabált

A környék lakói az egészből annyit vettek észre, hogy valaki hangosan kiabál. Többen kimentek az erkélyre és az egyik lakó az erkélyről azt látta, hogy a nő belülről üti az autó ajtaját. Mire a szemtanú leért az udvarra, a nő már halott volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.