Péntek délután egy belvárosi családi perpatvar során számos berendezési tárgy repült ki egy budapesti, Dob utcai, negyedik emeleti lakás ablakán. A környéken lakók elmondása alapján ez már nem az első hasonló tevékenység ebben a lakásban, de ennyire még egyszer sem fajult el a dolog. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült fotóinkat.  

Összeveszett a fiatal pár

Nem megerősített információink szerint a fiatal pár amiatt veszett össze, mert a tengerimalacuk kimúlt. A fiatal nő ezek után annyira ideges lett, hogy módszeresen elkezdte a lakásban található tárgyakat kidobálni a Dob utcára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Betört a hátsó szélvédő

Repült többek között jónéhány plüss állat, párnák, táskák, üdítős palackok, egy lámpa, egy matrac, illetve egy fém tálca, amely egy parkoló Toyota Auris tetejére zuhant, betörve annak hátsó szélvédőjét. A lehulló tárgyak majdnem eltaláltak egy arra haladó ételfutárt is. A Toyota tulajdonosa ráadásul elmondta, nem is ott lakik, vendégségbe jött csak…

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mentő vitte el a nőt

Egy adott ponton állítólag a pár férfi tagja azzal is fenyegetőzött, hogy kiugrik az ablakon, de végül erre nem került sor. A nőt végül a lakásba behatoló rendőrök kísérték le a mentőautóhoz, majd elkísérték a kórházba is.

Több órás lezárás a belvárosban

Sajnos a nagy dobálózás közben az elpusztult tengerimalac is lerepült a Dob utca aszfaltjára, bár neki akkor már sajnos teljesen mindegy volt. A Dob utcát több órára lezárták az Erzsébet körúttól a Rottenbiller utca felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a perpatvar helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK