Durván megrongálódott egy autó péntek délután Budapest belvárosában, miután egy őrjöngő nő szinte mindent kidobált egy negyedik emeleti lakás ablakán. A szerencsétlenül járt autótulajdonosa elárulta, egy járókelő segített abban, hogy ne legyen még nagyobb a kár. Közben az is kiderült, hogy a rendőrség több dolog miatt is körözte a nőt, akit mentő vitt el a helyszínről.  

Összeveszett a fiatal pár

Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu beszámolt, elfajult egy családi veszekedés a fővárosban. Nem megerősített információink szerint a fiatal pár amiatt veszett össze, mert a tengerimalacuk kimúlt. A fiatal nő ezek után annyira ideges lett, hogy módszeresen elkezdte a lakásban található tárgyakat kidobálni a Dob utcára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Betört a hátsó szélvédő

Repült többek között jónéhány plüss állat, párnák, táskák, üdítős palackok, egy lámpa, egy matrac, illetve egy fém tálca is. A lehulló tárgyak majdnem eltaláltak egy arra haladó ételfutárt is.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Betört a hátsó szélvédő

A kidobott tárgyak súlyosan megrongáltak egy, a közelben parkoló autót, melynek betört a hátsó szélvédője. Az autó tulajdonosa elmondta, a kár hatalmas, de a további sérülésektől egy járókelő odafigyelése mentette meg a járművét.

Matracot dobtak az autó tetejére

„Majdnem minden tárgy az én autómra csapódott. De vannak jó emberek, mert egy fiatalember, miután kidobták a matracot, két dobás közt odaszaladt és feldobta az autóm tetejére, hogy védje” – mondta a Blikknek. A Toyota tulajdonosa tudósítónknak elmondta, nem is ott lakik, vendégségbe jött csak…

Mentő vitte el a nőt

Egy adott ponton állítólag a pár férfi tagja azzal is fenyegetőzött, hogy kiugrik az ablakon, de végül erre nem került sor. A nőt végül a lakásba behatoló rendőrök kísérték le a mentőautóhoz, majd elkísérték a kórházba is.

Körözte a rendőrség a nőt

A nőt a mentők kórházba vitték, majd kiderült, hogy lopás miatt körözte őt a rendőrség. A rendőrök garázdaság, állatkínzás és rongálás bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Több órás lezárás a belvárosban

Sajnos a nagy dobálózás közben az elpusztult tengerimalac is lerepült a Dob utca aszfaltjára, bár neki akkor már sajnos teljesen mindegy volt. A Dob utcát több órára lezárták az Erzsébet körúttól a Rottenbiller utca felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a családi perpatvar helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK