Gáspár Győzőt nem kímélik a focidrukkerek, a két héttel ezelőtti balhé után több helyen is megjelent a neve a Ferencváros Diósgyőr elleni focimeccsén. Nem csak a showmant, Kis Grófot is megtalálták a szurkolók, akik még molinót és egy gúnyos képmontázst is készítettek a „tiszteletükre”.

Észrevették Győzikét

Ahogy írtunk róla, még el sem kezdődött a Fradi Debrecen elleni bajnoki meccse, máris kiszúrták a lelátón Győzikét és családját. A kórus egyre erősebb és hangosabb lett, és a fültanúk szerint volt periódusa a meccsnek, amikor a hazai tábor is hangját elnyomta a skandálás. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyűlölködés

„Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány. Majd jött a következő rigmus: Győzike, Győzike, fideszes g*cike” – szóltak a gyűlölködő rigmusok az információink szerint 450 fős debreceni tábor felől. A hangosbeszélő hiába kérte a drukkereket a sportszerű szurkolásra.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kellemetlen helyzet

 „Szürreális volt a jelenet, sokan nagyon kellemetlenül érezték magukat, nem csak Győzőék. A VIP-szektorban nagyon sokan voltak, korra, nemre nézve nagyon vegyes volt a kép, de mindenki fel volt háborodva. Ám hiába néztek rosszallóan vagy válaszoltak néhányan a skandálóknak, ettől nem változott a helyzet, pedig hamarosan megérkeztek a biztonságiak is” – mondta egy szurkoló a Blikknek.

„Nyereségvágyból elkövetett Fradi szurkoló”

Az ügy jelentős visszhangot kapott: Kubatov Gábor, az FTC elnöke a Facebook-oldalán vette a védelmébe Győzikét, míg Curtis az Instagramon üzent neki. A rapper posztjában kijelentette, szerinte a showman „egy előre kitermelt nyereségvágyból elkövetett Fradi szurkoló”.

Meccs miatt is támadták

Gáspár Győzike a TV2 egyik műsorában reagált az őt ért vádakra. „Ha egy család elmegy focit nézni, mint rajongó és megtámadják őket, ezek után mit várjak? Az a baj, hogy a Facebookon le is töröltem a posztot, még az Instagramon meghagytam.”

Fogyása miatt is beszóltak

„Mindenki támad engem, hogy plasztika. Na most akkor kezdjük az elején, mert annyira szellemi fogyatékosok az emberek. Elnézést kérek mindenkitől, akit így kora reggel megsértek, hogy plasztika… Először le kell fogyni! – kezdte méltatlankodását Győzike, aki elismerte, hogy fogyása után szépészeti beavatkozás során tették rendbe a hasát és a mellét.

Küszködik a súlyáért

A showman heves vérmérséklettel sorolta, hogy öt éve nem eszik meg akármit, és az alakjáért már kora reggel éhgyomros kardióedzést szokott végezni. Kemény harcot vívott meg, hogy leadja azt a 62 kilót, és azóta is küszködik, hogy megtartsa a súlyát.

Durva üzenet

„Egy ilyen szellemi fogyatékos, nem normális emberek, akik leülnek és irkálnak. Van nekik egy követőjük, nincs neki profilképe és támadnak. Na ezeknek azt kívánom így kora reggel, hogy csináljanak maguknak otthon valamit vagy ássák el magukat élve” – üzent támadóinak Győzike.

Család

Gáspár Győző a meccs után ezt írta a Facebookjára: „A Fradi nem egy csapat. A Fradi körül kialakult egy életérzés, amit fradizmusnak is hívnak. És ettől mindez egy nagy családként működik. A szurkolók is részesei ennek a családnak. Aki igazi szurkoló, annak ezt nem is kell mondjam, úgy szeressék ezt a családjukat is, mint az igazit.”

A diósgyőri szurkolók is megtalálták

Győzőre úgy néz ki, rájár a rúd, ismét megtalálták őt a szurkolók. Nem akárhogy üzentek neki és Kis Grófónak a drukkerek a hétvégi Diósgyőr – Ferencváros focimeccsen. Még molinót is készítettek nekik címezve – vette észre a Debreceni Nap.

Gúnyos képmontázs

„Szoszi, Győzi, dikk a Grófo!” – állt hatalmas betűkkel a molinón, ezenkívül egy gúnyos képmontázs is előkerült a közönség soraiból „családom közt” felirattal. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kubatov Gábor és Győzike a Fradi meccsen. Fotó: Facebook