Durva rigmusok fültanúi lehettek a hétvégi Fradi meccs nézői. A vendégszektorban helyet foglaló drukkerek Gáspár Győzőt és családját vették a szájukra. A showman balszerencséjére túl közel foglalt helyet a vendégszektorhoz, a debreceni szurkolók pedig hamar kiszúrták, hogy ott van a lelátón a Romantic frontembere.

Észrevették Győzikét

Még el sem kezdődött a meccs, máris kiszúrták a lelátón Győzikét és családját. A kórus egyre erősebb és hangosabb lett, és a fültanúk szerint volt periódusa a meccsnek, amikor a hazai tábor is hangját elnyomta a skandálás. „Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány. Majd jött a következő rigmus: Győzike, Győzike, fideszes g*cike” – szóltak a gyűlölködő rigmusok az információink szerint 450 fős debreceni tábor felől. A hangosbeszélő hiába kérte a drukkereket a sportszerű szurkolásra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kellemetlen helyzet

 „Szürreális volt a jelenet, sokan nagyon kellemetlenül érezték magukat, nem csak Győzőék. A VIP-szektorban nagyon sokan voltak, korra, nemre nézve nagyon vegyes volt a kép, de mindenki fel volt háborodva. Ám hiába néztek rosszallóan vagy válaszoltak néhányan a skandálóknak, ettől nem változott a helyzet, pedig hamarosan megérkeztek a biztonságiak is” – mondta egy szurkoló a Blikknek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Így még soha nem aláztak meg”

„Így még soha nem aláztak meg. Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet” – fogalmazott Győzike, reagálva a történtekre.

Megszerette a Fradit

A közelmúltban írtunk arról, hogy úgy fest: Gáspár Győző nemcsak a Fideszt, hanem a futballt is megszerette. Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és a Ferencváros elnöke ugyanis Facebook-oldalán erről írt. Megtudhattuk: korábban folyamatosan kikaptak, ha Győzike is a lelátón szurkolt, most viszont végre változott a helyzet.

Győztes meccs

Szeptember 21-én este ugyanis győzelemmel kezdte az Európa-konferencialiga csoportkörét a Fradi futballcsapata. A fővárosi zöld-fehérek 3–1-re győzték le a szerb Csukaricskit a Groupama Arénában.  „Idáig mindig kikaptunk, amikor Győzike kijött a meccsre, de a Csukaricski elleni győzelemmel végre megtört a jég!” – fogalmazott Kubatov Gábor. 

Bordó zakót húzott

Győzike, aki nemrég azt is mondta, otthon is Németh Szilárd főztjét enné, az alkalomhoz illően öltözött fel a meccsre: bordó bársonyzakót öltött.

Megosztott szurkolók

A bejegyzés megosztotta a Fradi-tábor tagjait is. „Kár, hogy ilyen és hozzá hasonló negatív figurákkal próbáljuk népszerűsíteni a Fradit. A sima lelátón nála milliószor többre tartott és megbecsült emberek ülnek, akik példaértékű életet élnek, nem úgy, mint Győzike. Ne ez legyen a Fradi üzenete…… Akkor bajban leszünk, nem csak Fradisták, de a Nemzetünk is” – írta egy szurkoló.

Békemenet és párttagság

Gáspár Győző már tavaly március 15-én is az első sorban vonult a Békemeneten, Bencsik András és Bayer Zsolt mellett, majd rá pár hétre belépett a Fideszbe. A show-man később olyan kijelentéseket is tett, hogy képes lenne háborúba menni Orbán Viktor miniszterelnökért és akár a vérét is adná érte.

Értelmiségi fesztivál reality sztárvendéggel

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy a Tranzit fesztivál hagyományosan a kormánypárt őszi, a politikai szezont megnyitó értelmiségi rendezvénye, a Fidesz legtöbb prominense előadással készül, netán leül vitatkozni egy-egy ellenzéki politikussal. Ahogy beszámoltunk róla, a fesztiválon Győzike is részt vett, akivel a közös fotót előbb Orbán Viktor miniszterelnök tette közzé Mosolyalbum című összeállításában, aminek a showman nagyon örült. 

Tanulni akar Győzike

„Megmondom őszintén, azért mentem el, hogy tanulhassak nálam okosabbaktól, és rengeteget tanultam is. Nem a fotók kedvéért mentem! Meghívtak a rendezvényre, ami jól esett, az egyedüli celeb, ha jól tudom, én voltam” – mondta Győzike. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Győzike a Fradi-pályán. Fotó: Facebook