A tavalyi Békemeneten Gáspár Győző is ott vonult a jobboldali vezető arcaival az első sorban, később arról beszélt, hogy az életét is odaadná Orbán Viktorért. Belépett a pártba, most pedig a kormánypárti Tranzit fesztiválon tűnt fel, ahol Orbán Viktorral is készített közös képet.

Értelmiségi fesztivál reality sztárvendéggel

Tranzit fesztivál hagyományosan a kormánypárt őszi, a politikai szezont megnyitó értelmiségi rendezvénye, a Fidesz legtöbb prominense előadással készül, netán leül vitatkozni egy-egy ellenzéki politikussal. Ahogy írtunk róla, a fesztiválon Győzike is részt vett, akivel a közös fotót előbb Orbán Viktor miniszterelnök tette közzé Mosolyalbum című összeállításában, aminek a showman nagyon örült. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Örülhetett a miniszterelnök

„Miniszterelnök úr nagyon örült nekem, ha nem így lett volna, biztosan a képet sem osztja meg, amitől iszonyú boldog voltam. Meg is ölelgettük egymást. Hihetetlen, mennyire laza és emberi a miniszterelnök”- mondta a pillanatról Győzike, aki több politikai előadásra be is ült.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Tanulni akar Győzike

„Megmondom őszintén, azért mentem el, hogy tanulhassak nálam okosabbaktól, és rengeteget tanultam is. Nem a fotók kedvéért mentem! Meghívtak a rendezvényre, ami jól esett, az egyedüli celeb, ha jól tudom, én voltam” – mondta Győzike.

Okos emberekkel barátkozna

„Jól megjegyeztem magamnak, amit a miniszterelnök úr mondott, hogy ő okos emberekkel barátkozott mindig, ez fontos. És micsoda poénjai voltak! Lehet őt szeretni, vagy nem szeretni, de békében élünk! És lehet a Fideszt is ócsárolni, de a legfontosabb, hogy nem bombáznak minket, nem ölik az embereket Magyarországon” – mondta fel a fideszes jelszavakat az egykori reality sztár.

Pozitívan csalódtak

A celeb szerint sokan meglepődtek és mentek oda hozzá, hogy milyen más élőben. „Majdnem húsz éve volt a Győzike-show, én szerepet játszottam pénzért, akkoriban egy úttörő műsor volt, de már vége. Meguntam már, hogy ezzel a műsorral azonosítanak lépten-nyomon.”

Nagyon őszinte

Győzike nem érti, miért gond, ha egy híresség Magyarországon nyíltan vállalja a politikai szimpátiáját. „Családok és baráti körök mennek szét, mert az egyik ellenzéki, a másik meg fideszes. Én ezt nem értem. Amerikában bátran állnak a republikánusok vagy a demokraták mögé a sztárok. Ha az ember szimpatizál egy politikai párttal és szeretne hasonló nézetű emberek közé tartozni, az miért baj?” – mondta a Blikknek.

Zuglóban kampányol majd

Győzike a kampányban is részt vesz majd. „Abszolút segítek a kampányban a Fidesz–KDNP-nek, már fel is ajánlottam kedvenc fővárosi kerületemben, a 14. kerületben Borbély Ádám képviselő úrnak a segítségemet. Megteszek majd minden tőlem telhetőt, hogy Zugló virágozzon, hiszen a gyerekeim itt élnek és itt nevelnek majd gyereket is” – mesélte a showman.

Adócsalásért büntették

Gáspár Győzőt és feleségét 2013-ban adócsalás miatt jogerősen elítélték, a showman 1 év 8 hónap, Bea asszony 1 év 6 hónap börtönt kapott, három évre felfüggesztve. A vád az volt, hogy 27,5 millió forintnyi személyi jövedelemadót nem fizettek be 76,4 milliós jövedelmük után. Évekkel később újra adócsalás miatt állt bíróság elé: az ügyészség szerint a családi vállalkozás nem adózott megfelelően, és olyan költségeket számoltak el a cég számára, amelyek valójában Győző személyes kiadásai volt.

Így csaltak

A vád szerint luxusautókat szereztek külföldi cégeknek, de azokat ténylegesen a családtagok használták, áfát pedig nem fizettek utánuk. A keletkezett 100 millió forintos kárból 56-ot írtak Győzike számlájára, amit a showman aztán kölcsönökből be is fizetett. Tavaly az ügy Győzőre nézve kedvezően lezárult. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Győzike és Orbán Viktor – Forrás: Facebook