Továbbra sem rejti véka alá elköteleződését Győzike. Gáspár Győző, a Fidesz tagja Orbán Viktor miniszterelnök mellett még egy sor fideszes politikussal fényképezkedett a tihanyi Tranzit fesztiválon. „Miniszterelnök úr nagyon szépen köszönöm ezt a csodás 3 napot!” – írta Gáspár Győző, a Fidesz tagja Orbán Viktorral közös fotóihoz. Az énekes az egyik képen mint „büszke patrióta” szerepel.

„Köszönöm, Miniszterelnök úr”

Gáspár Győző, a Fidesz tagja Orbán Viktor mellett még egy sor fideszes politikussal fényképezkedett a tihanyi Tranzit fesztiválon. „Miniszterelnök úr nagyon szépen köszönöm ezt a csodás 3 napot!” – írta Gáspár Győző, a Fidesz tagja Orbán Viktorral közös fotóihoz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotósorozatot készített

Győzike a Fidesz több tagjával fényképezkedett még, ők külön posztot kaptak. A fotósorozatban Szijjártó Péter, Rétvári Bence, Rákay Philip, Rogán Antal, Deutsch Tamás és Gulyás Gergely tűnik fel, Gáspár Győző pedig az egyik képen mint „büszke patrióta” szerepel.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Győzike a Bazilikában

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy nemzeti lobogóval, a Bazilikában imádkozva, ünnepelte augusztus 20-át a Romantic frontembere. Gáspár Győző nem elégedett meg ennyivel: friss internetes bejegyzésében két fohászt is megosztott követőivel.

Mély áhítatban

„Áldott szép vasárnapot kívánok mindenkinek, határon innen és határon túl!” – üzente Gáspár Győző a Bazilikából, ahol mély áhítatban ünnepelte augusztus 20-át. Az énekest padok között fotózták, a bejegyzésében fohászt is megosztott. 

Párttag lett

Januárban írtunk arról, hogy Instagram-oldalán osztotta meg a Romantic frontembere, Gáspár Győző, miszerint átvette a Fidesz tagkártyáját. Ehhez ez fotót is posztolt, így már hivatalosan a párt tagja Győzike.

 „Hajrá Fidesz!”

„Nagy öröm számomra, hogy átvettem a tagkártyámat Balla Mihálytól, a Fidesz Nógrád Megyei Választmány elnökétől! Hajrá Fidesz! Hajrá Magyarország!” – írja bejegyzésében Gáspár Győző. 

Létrehozott egy alapítványt

„Úgy gondoltam, hogy azt a munkát, amit 23 év alatt elvégeztem, szeretném kamatoztatni, ezért létrehoztam egy alapítványt. A neve az, hogy „Mi is létezünk”. Az a célja, hogy azok az emberek, akik vidéken meg szeretnének szólalni, azok meg tudjanak szólalni. Ezeket az üzeneteket az alapítványon keresztül eljuttatom Orbán Viktornak, ugyanis szeretnék segíteni” – mondta el a szervezet céljait Győző Ábrahám Róbert műsorában, a Talk44-ben.

 „Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért!”

A műsorvezető ezután arról kezdett el beszélni, hogy úgy látja, a kiállása miatt sok támadás éri Győzőt, és megkérdezte, hogy ezekből van több vagy a támogató üzenetekből? „Rengetegen támadnak, de ez a jó az egészben. Akik ismernek, tudják, hogy mit akarok ezzel elérni. Akik támadnak, azok nyugodtan támadjanak! Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszterelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte!”.

Szereti Orbán Viktort

A Győzike azt mondta, hogy Orbán Viktor semmi rosszat nem tett az országban, és ő szereti. Ő ugyanaz az ember akar maradni, aki eddig volt, de most szeretné megmutatni egy másik oldalát is. „Az a baj, hogy a bohócból most a cirkusz igazgatójának kell lennem. Eddig voltam az ország bohóca, most leszek az igazgatója” – fogalmazott.

A Fideszre szavazott

Győzike tavaly tavasszal, az országgyűlési választások előtt vállalta fel nyilvánosan, hogy Orbán Viktor és a Fideszt támogatja. A választások napján még a szavazócéduláját is kiposztolta, amelyen a kormánypárt mellé tette a X-et. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Orbán Viktor és Gáspár Győző. Fotó: Facebook.