Hogyan értsük félre a nőket? címmel Csányi Sándor egyszemélyes vígjátékát élvezhetjük a MOMkultban, A csemegepultos naplóját az Erzsébetligeti Színházban. A kisgyermekeknek és szüleinek szól A kisvakond a nagyvárosban a B32-ben, a bababörze a Legenda Sörfőzdében. Biatorbágyon nagyszabású operettkoncert köszönti 2022-t.

Hogyan értsük félre a nőket?

Csányi Sándor fergeteges egyszemélyes vígjátéka január 23-án 15 és 19 órai kezdettel a MOMkultban.

Csányi Sándor a MOMKultban

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

 A csemegepultos naplója az Erzsébetligeti Színházban

„A lókolbászok akarták így. A lejárt májasok. A kolozsvárik. Ők mentettek meg, hogy újra embernek érezhessem magam.” – A fiatal pesti író egy szép napon két dolgot határoz el: hogy egyedülálló lesz és hogy csemegepultos lesz. Hogy színt vigyen az életébe. Beleveti magát Budapest – és a Vásárcsarnok – sűrűjébe. Egy darabig minden jól alakul… Gerlóczy Márton regényét Ötvös András eleveníti meg, a kolbászok, a májasok, a kolozsvárik segítségével.

Ötvös András kolbászokkal, májasokkal

BABABÖRZE ÉS GARÁZSVÁSÁR a Legenda Sörfőzde Centerben

Célunk, hogy rengeteg ruha, játék és sok más tárgy találjon új gazdára, amit nagyon hasznosnak tartunk ebben a pazarló világban! Amire már nincs szükséged, ne dobd ki/ ne tárold feleslegesen! Add el, cseréld el – invitálnak a szervezők, a CIVIL16 egyesület a Legenda Sörfőzde Centerbe. 

Kisvakond a nagyvárosban

Mesemusical-bábelőadás a B32 Kultúrtérben, a Mesehajó szervezésében, a Kisvakond kedves története elevenedik meg.

Előadás után mesekönyvvásár

Újévi Operett Nagykoncert Biatorbágyon

Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő és sokan mások egyetemes értékű kompozíciói a világ szinte valamennyi zenés színpadán, rádióban, televízióban felcsendültek immáron több, mint 100 éve! Ezen igen gazdag hagyatékot kötelességünk méltó módon ápolni, s ebben oroszlánrészt vállal az operett-társulat közel 20 éve.

A Juhász Ferenc Művelődési Központban

Az igazi zenei koncertélményen túl, a közel két órás, hazánkban egyedülálló színvonalú előadásban parádés látványvilággal, kosztümökkel és akrobatikus koreográfiákkal igyekszünk megajándékozni a kedves nézőt. Előadók: Mádi Piroska, Köllő Babett, Buch Tibor, Göth Péter, Kovács Szilárd, Káldi Kiss András, Kiss Tivadar, Várkonyi András, Balogh Tímea, Hoffmann Richárd, Oszvald Marika, Straub Dezső, Szász Kati, Vörös Edit.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/csanyisandorofficial