Hogyan értsük félre a nőket – Csányi Sándor vígjátéka a Momkultban, A padlás legendás előadása a Marczibányi téren kerül színre. Vecsésen táncdalfesztivál, Angyalföldön Kocsis Tibor és zenekara kínál jó szórakozást. Etyeken és a Pannónia Studióban borkóstoló, a Flying Bird Tea Houseban japán teakóstoló várja az italrajongókat. A RAM Színház a Látomásokkal, az Ismerős Arcok megemlékező esttel készül péntekre.

Csányi Sándor a MOMkultban

Hogyan értsük félre a nőket – az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről, Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka. Nyolc különböző karakter, nyolcvan percben a MOMkultban

A PADLÁS a Marczibányi téren

A SZINDRA TÁRSULAT előadásában, Földessy Margit rendezésében A padlás! Félig mese – félig musical 9-99 éves korig. Ezen a Padláson “Ég és Föld között” minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiú megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, de nyugalmát titokzatos vendégek zavarják meg, különféle halandó és halhatatlan lények …

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

 TÁNCDALFESZTIVÁL Vecsésen

A Bálint Ágnes Kulturális Központban táncdalfesztivál! A műsort kíséri: Molnár György, Lyra-díjas harmonikaművész és Koncertzenekara. Fellépő művészek: Zalatnay Sarolta, Soltész Rezső, Poór Péter.

Angyalföldön

PénteK13 – Kocsis Tibor és Zenekara

Egy különleges férfi, kivételes hanggal, akit a 2011-es X-Faktor szereplése és győzelme során ismert meg az ország. 2011-ben debütált Kocsis Tibor első albuma, Az első X, amelyen a műsorban elhangzott 9 dal és a Győztes dal található. 2013-ban Irány az élet! című dalával és albumával Övé lett Az év pop-dance slágere a Transilvanian Music Awards-on. Péntek este az Angyalföldi József Attila Művelődési Házban hallhatjuk.

Etyeki Kúria Borkóstoló és Jam Sassion a Virág Benedek Házban

A borkóstolót zenés blokkok színesítik. A zenei aláfestést a Judy in the sky acoustic biztosítja. Repertoár: ’60-as ’70-es évek dalai újragondolva.

Zene Bora Sétáló Borkóstoló a Pannónia Studióban

10-12 hazai borász mutatja be személyesen kiváló borait a résztvevőknek. Az est hangulatáról a borok mellett egy zenei produkció is gondoskodik: Voice & Piano. Gájer Bálint a saját dalai mellett pl. Frank Sinatra és Michael Bublé legnagyobb slágereit is énekli. Zongorán kísér Reviczky Balázs.

Momijigari – japán tea kóstoló a Flying Bird Tea Houseban

Lesz kiotói tencha, gyokuro Japán egyik legnevesebb gyokuro mesterétől, elkészítjük kedvenc matcha teánkat, és megnézzük Wazuka legjobb sencha teáját is ezen a novemberi kóstolón.

Trianon 100+1

Ismerős Arcok Szentendrén, szombaton Vácott

A tavaly elmaradt Trianon 100 turné után az idei évben emlékezünk meg a 101 évvel ezelőtti békediktátumról, amely szétszakította a nemzetünket és alapjában változtatta meg a magyarság életét. Ebből az alkalomból “Lehetnénk egyek mind…” címmel országos megemlékező esteket szervez az Ismerős Arcok zenekar. A koncertturné következő állomásai: pénteken Szentendre, szombaton: Vác.

Látomások a RAM Színházban

Látomások a Queen zenéjére, virtuális térben életre kelő álomszerű jelenetek. Minden szám egy új, a zene által ihletett világot tár a néző elé, amely túlhalad az eredeti fantázián. A lélegzetelállító, absztrakt és konkrét tereket, illúziókat a világhírű Freelusion készítette. 

A Queen zenéjére

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ csanyisandorofficial