Csányi Sándor a sóskúti Karavella színpadon lép fel, a Grecsó fivérek darabjának a zsámbéki Nyári Színház ad otthont. A szigetszentmiklósi Mindenmentes Főzőiskola hamis levelestészta-tanfolyammal, a Gül baba türbéje selyemfestő workshoppal vár. A mulatozni vágyóknak pedig irány a töki lakodalmas!

Csányi Sándor Sóskúton

Hogyan értsük félre a nőket? Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka; nyolc különböző karakter, nyolcvan percben, Sóskúton, a Karavella szabadtéri színpadon.

Lakodalom Tökön

Tök csodálatos pincesora ad otthont hagyományőrző Töki Lakodalomnak. A kedves Vendégek aktív részesei lehetnek egy tradicionális lakodalom minden mozzanatának: a vőlegény búcsúztatásának, a mennyasszony kikérésének, a templomi szertartásnak, majd csatlakozhatnak a zenés lakodalmas menethez.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Lakodalmas vacsora

A jó hangulatról Körbl Balázs vőfély gondoskodik, talpalávaló muzsikát Vizeli Bálint és zenekara, valamint Sándor Dezső és töki zenekara szolgáltatja. A vacsorajegyek előzetes megvásárlásával jól lakhatnak a lakodalmas menü minden fogásával, fogyaszthatnak a vidék ízletes boraiból és nem utolsó sorban mulathatnak hajnalig!

Hamis leveles tészta készítése mindenmentesen

Kép forrása: mindenmentesfozosuli.hu

Mindenmentes Főzőiskola Szigetszentmiklóson

A Mindenmentes Főzősuliban Tanács Attilától ez alkalommal a hamis leveles tészta készítését sajátíthatja el, aki egészsége megóvása érdekében diétára szorul. A szigetszentmiklósi főzőiskola garantáltan glutén- és laktózmentesen főz, és igény szerint alkalmazkodik az egyén ételintoleranciákkal küszködők kívánságaihoz.

Selyemfestő workshop a Gül babában

Aki szívesen kipróbálná a selyemfestést szombat délután a Gül baba türbéje Örökségvédő alapítvány szervezésében Mile Máriával tulipános selyemkendőt festhet. A művésznő garantálja, hogy sikerülni fog!

A Grecsó fivérek estje Zsámbékon

Többet magunkról

Többet magunkról címmel a Grecsó fivérek estje kerül színpadra szombat este a zsámbéki Nyári Színházban. A Grecsó fivéreknél fontos és visszatérő téma a viharsarki származás és persze a falusi hagyomány. Új, egyedi Grecsó prózák, friss versek, családi történetek és anekdoták alapozzák meg az estet, melyet az improvizatív jazz zene és persze leginkább a szintén pillanat szülte kortársbalett, Grecsó Zoltán összetéveszthetetlen mozdulatai varázsolnak színház élménnyé.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/csanyisandorofficial