Magára maradt egy édesapa a 6 éves kisfiával és a másfél hónapos kislányával, így a község és számos jóakaró összefogott a támogatása érdekében. A főtéren felállított fémszívben az édesapának gyűjtik a kupakokat, a Földeák Községért Közalapítvány pedig pénzadományokat vár.

Hirtelen betegségbe halt bele

Szomorú gyász borult a Németh családra Földeákon: egy hirtelen betegség miatt elveszítettek egy szerető feleséget, és egy fiatal édesanyát. Egy elképesztően nehéz időszakában kell most helytállnia az édesapának, Gábornak, aki egyedül vált a kisgyermekei szülőjévé és eltartójává, miközben maga sem tudta még feldolgozni felesége elvesztését. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mindössze 35 éves volt

„Nem tudom szavakba foglalni, hogy mit érzek most. Próbálom tartani magam, még nagyon friss a dolog – mondta az édesapa. – Január 6-án pénteken veszítettük el őt. Csilla csupán 35 éves volt, ezt egyszerűen nem értem, nem fogom fel.”

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

17 éve alkottak egy párt

Gábor és Csilla 17 éve alkottak egy párt. Első gyermekük a kis Gábor 6 éves, míg a fiatalabbik csemetéjük Viki csupán egy hónappal azelőtt született, hogy anyukája távozott volna közülünk  – írja a Bors

Mindenki segíteni akar

Gábor mindent meg akar tenni, hogy a gyermekei a lehető legkevesebbet sérüljenek, és mindenük meglegyen. Ebben segítségére van a falu színe-java és egy kedves barátjuk, Ivett is, aki gyűjtést szervezett a gyászoló család számára.

Nem csak pénz

Nem csak pénzről van szó: gyermekruhákat, tisztálkodási eszközöket és játékokat szereztek a kicsiknek, a felhívásra pedig még a szomszédos városokból is érkezett segítség.

Aki tud, segítsen

„Tudom, hogy most a jelenlegi helyzetben senkinek sem könnyű, de kérek mindenkit, aki tud, segítsen! A lelki támogatás mellett nagyon fontos, hogy ne hagyjuk magára ebben az elviselhetetlenül szomorú és feldolgozhatatlan helyzetben az apukát és a gyerekeket” – írták a felhívásban.

Felajánlások egymás után

A felhívás közzététele után egymást érték a felajánlások, nagyon sokan megmozdultak azért, hogy segítsenek. A jóakarók elsősorban ruhákat tudnának a családhoz eljutttani.

Eltereli a gondolatait

„A gyerekekkel töltött idővel próbálom elterelni a gondolataimat, az eseményekről. Meg a mindennapi teendőkbe menekülök, boltba járok, vagy kimegyek és fát vágok, ezekkel terelem el a figyelmemet” – foglalta össze Gábor a jelenlegi helyzetét, aki ezután maga marad otthon a kisgyermekével, és így addig nem tud újra munkába állni, hogy eltartsa a családot.

A polgármester is mellettük

A családot a támogatásról biztosította Hajnal Gábor, a település polgármestere is. A főterén felállított fémszívben az édesapának gyűjtik a kupakokat, a Földeák Községért Közalapítvány pedig pénzadományokat vár. A településen működő más alapítványok, illetve egyesületek is segítenek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a Németh család. Fotó: Facebook