Joshi Bharat feleségét teljesen váratlanul érte, amikor férje közölte vele, hogy elhagyja. Az asszony összeomlott, a stressz miatt már tizenöt kilót fogyott. A televíziós már össze is költözött főnökével, Mészáros Lőrinc volt feleségével.

Joshi Bharat újra szerelmes

Amint arról a Budapestkörnyeke.hu Joshi Bharat újra szerelmes. A televíziós új párja pedig nem más, mint Mészáros Lőrinc volt felesége, a Life és az Ozone TV tulajdonosa. Kelemen Beatrix tavaly ősszel vált el az ország leggazdagabb emberétől, miután Mészáros Lőrinc összejött Várkonyi Andreával. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Együtt vagyunk Beatrixszal”

„A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket” – erősítette meg a televíziós a Blikk információját nemrég.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Nem tudta megmenteni a házasságát

Joshi felesége, Csilla azonban nehezen viseli a szakítást. Az asszony hónapokig bízott abban, hogy sikerül megmenteni a házasságot, ám ez sajnos nem így lett.

Egy karácsonyi vacsorán jöttek össze

Joshi és Mészáros Lőrinc volt felesége állítólag egy céges karácsonyi vacsorán kerültek közel egymáshoz. Mindketten hisznek a spirituális dolgokban, így a közös érdeklődési kör szinte azonnal összehozta őket.

Érezte, hogy baj lesz

Csilla első házasságából származó fiának párja, Helga a Story Magazinnak árulta el, hogy Csilla érezte, hogy van valami a férje és annak főnöke között. Elmondása szerint a tévés már hónapokkal ezelőtt mesélt otthon a köztük lévő mély barátságról, ám kijelentette, hogy több évtizede tartó házasságát semmiért sem adná fel.

Júliusban derült ki az új kapcsolat

Aztán júliusban Csilla egy gyanús ajándék miatt kérdőre vonta férjét, aki ennek hatására elköltözött, majd másnap már a válási papírokkal tért haza. Joshi és Mészáros Lőrinc volt felesége egy budai villában élnek együtt.

Csilla padlón van

„Válni lehet, korrektül, tisztességesen. Úgy tudom, Csilla is elfogadta volna, de ez az eljárásmód, a megcsalás tönkretette. Hiszen gyereket szült neki, évtizedekig kiszolgálta, szerette” – mesélte Helga, Csilla menye, hozzátéve: nagyon aggódnak Csilláért, amiért teljesen padlóra került.

Még nem volt tárgyalás

A Story Magazin megkereste Csillát is, aki csak annyit kívánt hangsúlyozni, hogy még nem váltak el a férjével, ugyanis még csak a papírmunkán vannak túl, egyetlen tárgyalás sem volt.

Árulják a házukat

Joshi és Csilla nemrég hirdette meg közös gödöllői házukat.  Az 5 szobás, úszómedencés házat 109 millió forintért árulják.

Az Ozone tv arca lett

Az indiai származású televíziós 2020 júliusában csatlakozott a Life Tv-hez. Tavaly ősszel indult az Őszintén! Joshival című műsora. Azóta az Ozone tv arca lett, sőt új műsora is indult a csatornán. Az Ozone tv-nek szintén Mészáros Lőrinc volt felesége a tulajdonosa.

Várkonyi felmondott

Joshi és Kelemen Beatrix ismeretsége pont arra az időszakra tehető, amikor Mészárosék 35 év után már válófélben voltak. A felcsúti milliárdos szeptemberben vette feleségül Várkonyi Andreát, aki a Mészárosék válásának időszakában mondott fel a Life TV-nél. Így Joshi Bharat és Várkonyi Andrea egy család lettek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISSÍTÉS!

Joshi Bharat csütörtök délelőtt a következő közleményt tette közé Facebook oldalán: “Megdöbbenve olvastam a Story magazin október 28-i számában a válásommal kapcsolatban megjelent cikket. Az abban leírtak zöme egyoldalú forrásból származnak, a bizonyítható tények teljes és rosszindulatú elferdítésén alapulnak. A mai nappal megteszem a megfelelő jogi lépéseket a magazinnal szemben.”

Kiemelt kép: Joshi Bharat