Bár az orvosok mindent megtettek érte, nem tudták megmenteni a csobánkai horrorbaleset hároméves áldozatát, Fruzsit. Édesanyja életéért még most is küzdenek.

Sosem száguldozott, és a kislánya volt a mindene – mondták egybehangzóan ismerősei annak az édesanyának, aki szerdán karambolozott Csobánka és Pilisvörösvár között. Az asszony megpördült kocsijával, átment a szembelévő sávba, ahol egy kisteherautó eltalálta az oldalán. Az ütközés pont azon az oldalon történt, ahol a hároméves kislány ült.

Bár a hároméves csöppség életéért órákig harcoltak, a gyermek meghalt. Édesanyján, Fruzsinán azóta több életmentő műtétet is végrehajtottak.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

B. Fruzsina és kislánya, Fruzsika elválaszthatatlanok voltak, az ismerősök egybehangzó véleménye szerint Fruzsina minta­anyaként nevelte kislányát.

„Rajongott Fruzsiért, csodás anyuka. Pedig az anyaság mellett kőkeményen, üzletasszonyként és sportolóként dolgozott: éttermet vezet és sikeres fitneszversenyzőként tevékenykedik, többször nyert is. De mindenekelőtt a lánya, Fruzsina volt neki az első. Soha nem vezetett meggondolatlanul. Hallottunk olyan pletykákat, hogy nem volt gyerekülés az autóban, vagy Fruzsika nem volt bekötve, de ezt kizártnak tartjuk, a gyerek­ülés még azokon a szörnyű, helyszíni képeken is látszik. A legnagyobb tragédia, hogy a kocsi pont ott találta el Fruzsi autóját, ahol a kislánya ült –  mondta a Borsnak a család egyik ismerőse.

Egyelőre nem tudni, mi vezetett a tragédiához. Az bizonyos, hogy Fruzsina éppen hazafelé, leányfalui otthonába indult kislányával, amikor megcsúsztak az úton. Ismerősök szerint egy padkára vagy valamilyen más, úton lévő tárgyra szaladhatott rá. Úgy tudni, Fruzsina beszorult a kocsiba, őt feszítővágóval szedték ki. A baleset helyszínére azonnal mentőhelikopter érkezett, és Fruzsit szélsebesen a Heim Pál Kórházba vitték. A mentősök még az Üllői utat is lezárták, hogy minél hamarabb kórházba kerüljön a kislány. Erről a BudaPestkornyeke.hu agglomerációs hírportál itt írt.

Az orvosok estig harcoltak az életéért, azonban a kislányt már nem lehetett megmenteni, olyan súlyos, visszafordíthatatlan sérüléseket szenvedett. Életmentő műtétek

Az édesanya életéért még most is küzdenek az orvosok.

„Életveszélyes koponyasérüléseket szerzett, megműtötték, majd mesterséges kómába helyezték, imádkozunk az életé­ért. Bár nem tudjuk, hogyan fogja túlélni, ha megtudja, mi történt Fruzsival. Élete végéig magát fogja hibáztatni. Lehet, ha felébred, meg sem merik neki még mondani – mondta egyik ismerősük.

A Bors úgy tudja, az asszonyon csütörtök este végezték el a második életmentő műtétet.

A rendőrség nyomozást indított, és vizsgálja az eset körülményeit.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Várkapu,info