A Budai Várban az újjászületett Szent István terem várja az érdeklődőket, vagy virtuális időutazáson is részt vehetünk. A Rudas Fürdőben egész napos panorámás gasztrowellness kényeztet, a gyerekekkel meglátogathatunk egy-egy különleges játszóteret. Este Ady titkos múzsája elevenedik meg a Kettőspont Színházban.

Augusztus 31-ig ingyenesen látogatható a Szent István terem

A Nemzeti Hauszmann Program keretében korhű módon született újjá a Budavári Palota csodája, a Szent István-terem. Augusztus 31-ig ingyenesen látogatható, rövidített, 20 perces csoportos tárlatvezetéssel tekinthetik meg a látogatók az újjászületett történelmi helyiséget és a hozzá kapcsolódó kiállítást.

Városnézés virtuális utazóknak a Budai Várban

A Budai Vár történelmét háborúkon és békén á követhetjük a másfél órás túra során. 7 különböző történelmi korból mutatja be Magyarország és a Budai Vár sorsát meghatározó történelmi eseményeket.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Szemünk előtt megelevenedő történelem

A Virtuális Valóság technológiának köszönhetően 360°-os 3D-s animációkon keresztül elevenedik meg előttünk a történelem. Az egyes állomások között 8 nyelven elérhető audioguide segít eligazodni a történelem fonalán. A magyaron kívül angol, német, spanyol, olasz, orosz, francia és kínai nyelven is elérhető a program.

Panoráma a medencéből

Gasztrowellness a Rudas Fürdőben

Egyedülálló panoráma, finom falatok, egész napos uszoda-wellness élmény a patinás Rudas Fürdőben és a Rudas Bistroban. A Rudas Gyógyfürdő legújabb szárnyában a legmodernebb technikával, európai színvonalú, ugyanakkor a hely hagyományait maximálisan tiszteletben tartó fürdőélmény mellett, az emeleten nemzetközi-magyar fúziós konyhával, egy Aqua bárral, valamint a tetőn egy páratlan kilátást biztosító panorámamedencével várják a vendégeket.

Különleges játszóterek

Csepel, kalózos játszótér

Gyerekeknek a szünidő utolsó napjaira

Izgalmas kalózos játszótér kínál jó szórakozást a kicsiknek Csepelen, a soroksári Molnár-szigeten a Tündérkert, a hajós játszótér Érden.

Én vagyok a kíváncsi!

Az Új Alkotóműhely Kettőspont Színházban képzelt monológ Ady titkos múzsáját imitálva, főszerepben Pusztai Luca Lili.

Főszerepben: Pusztai Luca Lili

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook.com/szentistvanterem