Az űrhajózás világnapján a Csodák Palotájában kalandban lehet részünk a Marson. Budapesti Tavaszi Vásár a Városháza Parkban egész napos forgataggal vár. Firenze és az Uffizi Képtár filmje a Várkert Moziban, a Menny és pokol között kiállítás a Szépművészetiben kínál élményt a művészetkedvelőknek. Tárnokon délután Asszonyműhely.

Az űrhajózás világnapján a Csodák Palotájában

A Csodák Palotájában az Űrállomáson megismerheted e végtelen birodalom szépségeit, legyen szó egy Marsbéli landolásról vagy egy meghibásodott űrhajó hazajuttatásáról.

Interaktív kiállítás

Az Űrállomás interaktív kiállítás, mely a Naprendszer fizikáját és az űrkutatás eredményeit mutatja be. Segíts a földönkívülieknek! Képességeiddel javítsd meg a messziről jött idegenek meghibásodott űrhajóját! Egy kis logikával és ügyességgel hazajuttathatod egy távoli galaxis lakóit. Küldetésre fel – hív a Csodák Palotája.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Küldetésre fel!

Budapesti Tavaszi Vásár a Városháza Parkban

A tavaszi megújulás és felfrissülés jegyében vár az évszak egyik legnépszerűbb programja, a Budapesti Tavaszi Vásár március 26. és április 18. között a Városháza Parkban. Egyedi kézműves termékekkel, gasztronómiai különlegességekkel, hétvégenként családi programokkal és foglalkozásokkal, a Míves Tojás Múzeum állandó kiállításával és gyönyörű nosztalgia körhintával várnak sok-sok szeretettel mindenkit.

Tied a tér!

Firenze és az Uffizi Képtár a Várkert Moziban

A művészet templomai vetítéssorozat első része, a Firenze és az Uffizi Képtár egy látványos, több síkon játszódó utazás az itáliai reneszánsz bölcsőjébe, a korszak legjellemzőbb műremekeinek megismerésén keresztül. A közel húsz helyszínen forgatott film bejárja a város leghíresebb épületeit és tereit, a Medici-palotától kezdve a Szépművészeti Akadémián át a Ponte Vecchio-ig, majd Firenze leghíresebb galériája, az Uffizi Képtár kincseit, Michelangelo, Raffaello, Leonardo, Botticelli, Tiziano és további művészóriások alkotásait tárja a nézők elé. 

A művészet templomai sorozatban

Bejárhatjuk a reneszánsz bölcsőjét

A film a Pannonia Entertainment forgalmazásában, A művészet templomai című ismeretterjesztő mozifilm-sorozat következő részeként kerül bemutatásra.

Menny és pokol között a Szépművészetiben

Az európai festészet egyik legnagyobb hatású és legemblematikusabb életművét megalkotó németalföldi mester, Hieronymus Bosch művészetét mutatja be a Szépművészeti Múzeum április 9-én nyíló kiállítása. A budapesti tárlaton, amely nemcsak Közép-Európa valaha volt legnagyobb kiállítása lesz Bosch műveiből és művészetéről, de a teljes nemzetközi múzeumi világot tekintve is az elmúlt fél évszázad egyik legjelentősebb Bosch-tárlatának ígérkezik.

A legnagyobb kiállítás Európában!

Asszonyműhely Tárnokon

A Heinrich Antal házban Asszonyműhelyre várják az érdeklődőket 17 órától.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ csodakpalotaja