Még áprilisban rendőrök törtek rá a TV2 műsorvezetőjére, Barna Barnabásra. Ezt követően a vizsgálat lezárásáig a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben, hatósági nyomkövetőt kellett hordania a lábán, mostanáig!

Nyomkövetővel élt

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta egy benzinkúton készültek róla fotók, ekkor derült ki, hogy pontosan miért nem látható a Zenebutik képernyőjén, ahol eddig több műsorban is rendszeresen feltűnt. “Sajnos igaz a hír. Április végén, hajnalban törtek rám a rendőrök.” – nyilatkozta akkor a mulatóssztár.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

48 órás fogva tartás

Barnát 48 órán át fogva tartották, azóta kellett viselnie ezt az eszközt a bokáján. A vizsgálat befejezéséig lakhelyelhagyási tilalom vonatkozott rá, azaz Borsod megyét nem hagyhatta el. Egészen mostanáig, ugyanis úgy tűnik a műsorvezető lábáról lekerült a nyomkövető, sőt a vizsgálatot is megszüntették.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudott fellépni

A mulatóssztár, amíg nyomkövetője volt nem tudott fellépni és tévéműsorokat csinálni. A műsorvezető egyébként néhány évvel ezelőtt azzal hallatott magáról, hogy az advent második hetében 100, a felsőzsolcai önkormányzat által kiválasztott rászoruló családnak személyesen osztotta ki a tartós élelmiszerekből álló csomagokat.

Bízott az igazságszolgáltatásban

A műsorvezető akkor arról nem beszélt, mivel gyanúsítják, a folyamatban lévő ügyről semmit sem árulhatott el, de azt hozzátette: bízik az igazságszolgáltatásban és abban, hogy hamarosan véget ér ez a rémálom. Nos, az említett rémálom véget ért, Barna okkal bízott az igazságszolgáltatásban, ugyanis nemrég a következőket mondta a Blikknek:

Jött a jó hír

“Egy borsodi településen, Girincsen osztottam éppen csomagokat a rászorulóknak, amikor telefonon hívtak az ügyészségről, hogy menjek be Tiszaújvárosba, mert leveszik a lábamról a nyomkövetőt. Mondanom sem kell, mekkora kő esett le a szívemről. Az egész eljárást megszüntették ellenem, amit mindössze két illető vallomására alapoztak.”

Élheti tovább az életét

“Most már élhetem tovább az életem, mehetek fellépni és műsort készíteni szabad emberként. És persze a jótékonykodást sem hagyom abba: az a célom, hogy március 31-ig 1500 családnak segítek a magam módján.”

Családoknak segít

“Büszkén mondhatom, hogy már 280-on túl vagyok. A csomagban, amit tőlem kapnak a rászorulók, krumpli van, hagyma, tészta, cukor, liszt, banán, narancs, alma és édesség a gyerekeknek. Azokat az időseket, akik nem tudnak a meghirdetett helyszínre eljönni, az otthonukban keressük fel” – mondta a portálnak Barnabás.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Elhunyt kislánya sírjánál járt a TV2 műsorvezetője – nyomkövetővel a lábán él, fél éve nem tud fellépni

Kiemelt kép: Barna Barnabás. Fotó: Népszava