Csőtörés miatt félpályás útzár van érvényben a Budapesten, a 12. kerületben, a Budakeszi úton. A Fővárosi Vízművek Zrt. tájékoztatása szerint a hiba elhárítását, kijavítását megkezdték de a munkálatok több napig is eltarthatnak.

Csőtörés

Csőtörés történt a Budakeszi út fővárosi szakaszán, Budakeszi út 73., emiatt egy szakaszon az út csak félpályán használható. A szolgáltató Fővárosi Vízművek Zrt. tájékoztatása szerint a hiba elhárítását, kijavítását megkezdték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Dugók lehetnek

A szolgáltató azt is közölte, hogy a munkálatok több napig is eltarthatnak. Addig komoly forgalmi torlódásra kell számítani. A szolgáltató az érintettek türelmét és megértését kéri.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem állnak meg a BKK járatai

Lezárták a fél útpályát a Budakeszi úton az Irén utca előtt a Bölcsődénél, mert vízvezetéket javítanak. A 22-es, a 22A és a 222-es autóbusz, illetve a 922-es és a 922B éjszakai járat Budakeszi felé a Bölcsőde megállóban nem áll meg – írja a BKK Infó.

Kerüljék a Budakeszi utat

Az arra közlekedők a Facebookon azt írják, szinte járhatatlan lett péntek reggel a Budakeszi út. Az agglomeráció felől közlekedőknek azt javasolják, inkább az autópálya felé próbáljanak bejutni a városba.

3 éve is csőtörés volt

2019 decemberében, szintén csőtörés volt a Budakeszi úton. Akkor két és fél napig tartott a Budakeszi úton egy meghibásodott vízvezeték cseréje, ezzel Budakeszi és térségében lakó sok tízezer embernek keserítették meg az életét. 

Kiakadt a polgármester

Budakeszi polgármestere, Győri Ottilia akkor megelégelte, hogy egy csőtörés miatt napokig ellehetetlenül a település és a teljes nyugat-budai agglomeráció közlekedése. Azon is felháborodtak a környéken élők, hogy a vízművek nem „sürgős” minősítéssel rendelte meg a munkát.

Levél Karácsonynak

A polgármester akkor levelet írt levelet ír a vízművek vezetőjének és a főpolgármesternek is, akinek a  közbelépését is kérte az ügyben.

Rossz volt a besorolás

A budakeszi önkormányzat ugyanis akkor az alvállalkozó Kft. vezetőjétől úgy értesült, hogy a fővárosi szolgáltató vállalat azonnali besorolás helyett, “normál” besorolással rendelte meg a  Budakeszi úti csőtörés kijavítását, és a burkolat helyreállítását.

Közlekedési káosz

A 3 évvel ezelőtti csőtörés óriási közlekedési káoszt okozott a környéken. A mellékutcák is beálltak, az autóval közlekedők több órát ültek a dugóban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció