Szerda délután a 2. kerületi Bimbó út és Gábor Áron utca kereszteződésében jelentős anyagi kárral járó karambol történt.

Balra kívánt kanyarodni

Egy idősebb úr Skoda Octaviaval a Fillér utca felől haladt, majd a Gábor Áron utcánál zöld jelzésen balra, a Pasaréti út felé óhajtott kanyarodni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egyenesen ment volna az Opellel

Szemből egy fiatalember érkezett Opel Corsaval, elmondása szerint maximum 40 kilométeres sebességgel és egyenesen kívánt továbbhaladni.  

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kitört a bal első futómű

Úgy gondolta, a Skoda vezetője elengedi őt, hiszen neki van elsőbbsége, ehhez képest autójával balra, az Opel elé kanyarodott. Az Opeles ugyan elrántotta jobbra a kormányt, ezért kötött ki majdnem a Lóczy Lajos utcában, de a két autó így is olyan erővel ütközött össze, hogy a Corsanak kitört a bal első futóműve.

Kirobbantak a légzsákok

A légzsákok azonnal kirobbantak, így egyik sofőr sem sérült meg, a Skoda vezetője pedig a helyszínen elismerte, hogy hibázott.

Nagy erejű volt az ütközés

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Csúnyán megsérült az Opel is

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Nem ért célba a fiatalember

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A tűzoltók áramtalanítottak

A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a járműveket. A baleset miatt a 149-es autóbusz mintegy háromnegyed órán keresztül rövidített útvonalon közlekedett, nem érintette a Tüske utca, a Fenyves utca és a Bimbó köz megállót.

Ellepték a rendőrök a Keleti környékét

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy legalább tíz rendőrautó érkezett a Keleti pályaudvarhoz kedden fél 12 után nem sokkal, miután meghalt egy taxis. 

Rosszul lett

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt, de feltehetően infarktust kapott a sofőr. A Blikk azt írja, a férfi vezetés közben lett rosszul, ám még félre tudott állni, az életét azonban már nem tudták megmenteni.

Összeomlott a család

A helyszínre mentők is érkeztek, közben a taxis családtagjai is a Keletihez jöttek. Úgy tudjuk, egyikőjük összeomlott, egymást igyekeznek nyugtatni. Az egyik vízzel locsolta le a másikat, hogy az megnyugodjon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az ütközés helyszíne. Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK