Csütörtökön kora délelőtt egy középkorú férfi közlekedett Audi A7 autójával a Gyömrői úton a Kőér utca felől. A Richter Gedeon gyógyszergyár előtti szakaszon balra, az Örmény utcába kívánt bekanyarodni, ehhez a belső sávba sorolt, majd indexelt.

Nem látta

Szemből a belső sávban érkező járművek megálltak, hogy beengedjék, azt viszont nem láthatta, hogy a külső sávban, takarásban egy Volkswagen Passat kombi érkezik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el

Fotó a helyszínről:

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Nekiütközött

Elkezdte a kanyarodást, sajnos a Passat fiatalabb férfi sofőrje is csak ekkor vette észre az Audit, így már fékezni sem volt ideje, nagy erővel az A7 jobb elejének ütközött, majd mindkét autó a járdára sodródott. Szerencsére a karambol közben nem sodortak el senkit.

Helyszíni felvétel:

Kinyíltak a légzsákok

A gépjárművekben csak a vezetők tartózkodtak, ők saját erejükből ki tudták szállni, egyikük sem sérült meg, az Audiban minden légzsák ki is nyílt. Az okozó sofőr elismerte a hibáját, azt mondta, minden nap erre jár, egyszerűen nem látta a belső sávban álló autóktól a Passatot.

Fotó a helyszínről:

Korábban is balesetezett az egyik sofőr

A Volkswagen sofőrje pedig arra panaszkodott, hogy egy hónappal ezelőtt hátulról mentek bele, úgyhogy már egy kicsit kezd elege lenni, számolt be a történtekről a BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el

Ez is érdekelhet:

Piroson hajtott át az ételfutár, felkenődött egy Mercedes motorháztetejére, újra kellett éleszteni – HELYSZÍNI FOTÓKKAL

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.