Újabb idiótával gyarapodott a BudaPestkörnyéke.hu autós rovata: a maglódi Auchan parkolóból vágott neki az M0-nak, Nagytarcsa irányába a felvételen látható autós. A vidaót a cikk alján lehet elindítani.

Ilyen műszaki állapotban lévő autóval forgalomban közlekedni nyilvánvalóan tilos és súlyos szabálysértésnek minősül. A felvételt a bpiautósok.hu oldalára került fel pénteken.

A rendszám ki van takarva, ebből az következik, hogy az eredeti felvételen jól olvasható, vagyis a rendőrök által lenyomozható lenne, ki az üzembentartója ennek az autónak.

A videót nem csak megnézni, meghallgatni is érdemes, hiszen nem csak az autó látványa, hangja is rémisztő.

Döbbenetes, hogy vannak olyan idióták, akik gondolkodás nélkül beülnek egy ilyen összetört, indexelésre is képtelen autóba, felmennek Magyarország legforgalmasabb autóútjára az M0-ásra és elautózgatnak valahová.

Nyilvánvalóan az idióta autós fel sem fogja, hogy mutatványával, felelőtlenségével milyen óriási veszélybe sodorja a többi szabály,- és törvénytisztelő autóst.

Nagyon hasznos, hogy a mobilvideók, fedélzeti kamerák korszakában egyre több ilyen videó kerül nyilvánosság elé, egyre több ilyen idiótáról készül felvétel és az is nagyon helyes, hogy egy ilyen videó alapján a rendőrség már bírságolhat.

Kérdés, hogy a naponta előkerülő, szabályszegő autósokról készülő videók kivizsgálására mikor lesz a rendőrségen ügyosztály, mert attól tartunk, hogy amíg az ilyen videók főszereplőit a hatóság nem emeli ki a forgalomból, nem fog jelentős változás történni az agglomeráció útjain.

Kiemelt kép: részlet a vidóból