Gyászol a Szentendrén élő Csepregi Éva és fia, Heatlie Dávid. Az énekesnő korábbi szerelmét, fia pedig édesapját, Bob Heatlie-t veszítette el a napokban.

Gyászol a család

„Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy 2023. április 8-án, szombaton 11 óra körül szeretett édesapánk, nagypapánk, testvérünk és családapánk, Bobby Heatlie családja körében elhunyt. Nagyon fog hiányozni. Bobby, Michael és David” – írták Facebook-bejegyzésükben a gyászoló családtagok. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Példaképe volt

Dávid nagyon szoros kapcsolatban állt édesapjával, korábban el is mesélte, hogy a zeneszerzés területén ő az egyik legnagyobb példaképe. „Nagyon hasonlítunk az életfelfogásunkban, humorérzékünkben és az emberekhez való hozzáállásunkban is. Egy nap szeretnék hozzá hasonló sikereket elérni. A másik oldalon pedig az édesanyám a nagy példaképem, mint énekes és frontember” – mondta korábban édesapjáról az énekesként, dobosként, zeneszerzőként is dolgozó Heatlie Dávid.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Csepregi Éva is búcsúzik

A Neoton Família énekesnője a Facebookon búcsúzott egykori szerelmétől: „Drága Bobby április 8-án itt hagytál bennünket. Felfoghatatlan, hogy nem vagy velünk.” „A szeretet, Dávid fiunk és a sok csodálatos dalod örökre összeköt bennünket. Fájó szívvel búcsúzom” – olvasható a bejegyzés Csepregi Éva hivatalos Facebook-oldalán.

Emlékező poszt:

Segítik egymást

Az énekesnő a Borsnak nyilatkozott az őket ért veszteségről és fájdalmukról. „Dáviddal nem tudunk mást tenni, fogjuk egymás kezét, és megpróbáljuk feldolgozni a történteket. Bobby halálának hírétől én is nagyon megrendültem” – kezdte az énekesnő. Hatalmas fájdalom ez a fiamnak, hiszen az édesapjával mindig ott voltak egymásnak. Dávidnak nagyon fontos az apukája, igazán szerették egymást. „Úgy gondolom, még sok időre lesz szükségünk, hogy túl tudjunk lépni ezen a hatalmas veszteségen”

Legnagyobb sikerei

A kiváló művész 1946. július 20-án született, s tehetségét már korán igazolta. Megtanult szaxofonozni és dobolni, s nemsokára zeneszerzőként is hatalmas sikereket ért el. Olyan nagyágyúkkal dolgozott együtt, mint Cliff Richards vagy éppen Shakin’ Stevens és a névsort még hosszan lehetne folytatni.

Világslágerek fűződnek a nevéhez

Legsikeresebb és legkiemelkedőbb dala a „Japan Boy” és a „Merry Christmas Everyone”, mindkettő ismert Európa-szerte és azon túl is: az első egy 1981-es sláger, amelyet Aneka skót énekes rögzített, és a német Hansa lemezkiadó adott ki, míg az utóbbi egy 1985-ben kiadott karácsonyi sláger, amelyet Shakin’ Stevens walesi művész rögzített.

Legnagyobb slágere:

Csepregi Évának is írt dalt

Számos dalt írt Csepregi Évának, akivel közös gyermeke is született, Dávid, aki szülei példáját követve szintén zenész lett, s egyre nagyobb sikereket ér a pályán. Édesapjára – csakúgy mind édesanyjára – is mindig példaképként tekint és hihetetlen tisztelettel és szeretettel beszél róluk.

Mindig támogatták

Több interjúban is kitért rá, hogy az a zenei és emberi örökség, amit tőlük kapott, mindvégig segítik és támogatják őt a pályán és természetesen az életben is. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csepregi Éva és fia Dávid – Forrás: Csepregi Éva Facebook oldala