Halála előtt 19 napig volt kórházban Böröndi Tamás. Csutka István színész szerint a Vidám Színpad igazgatója keményen harcolt. Hogy pontosan miben halt meg, azt nem közölték, Köllő Babett bejegyzéséből viszont azt lehet kiolvasni, hogy minden bizonnyal Böröndi Tamás is elkaphatta a koronavírust.

Meghalt Böröndi Tamás

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, hétfőn este 65 éves korában elhunyt Böröndi Tamás. A Vidám Színpad igazgatójának halálát a színház jelentette be.

Barátja reagált a halálhírre

Csutka István, a debreceni Csokonai Színház volt igazgatója az ATV Start Plusz című műsorában beszélt az elhunyt művészről.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kórházban volt

“Tamás 19 napja volt kórházban és harcolt keményen. És amikor nézem azt a csoportot, amit Anna, Götz Anna, a felesége létrehozott, hogy küldjük az energiát Tamásnak, akkor is látom özönleni rá az üzeneteket, az elmúlt napokban és hetekben… hogy hány ember volt, aki szerette, és megállás nélkül pittyeg a telefonom most is…. én csak abban bízom, hogy legalább ezt most … nem most érzi… és látja…” – mondta elcsukló hangon Csutka István.

Köllő Babett is búcsúzik

Azt, hogy pontosan miért volt kórházban a 65 éves színész, Csutka István nem közölte. Köllő Babett színésznő viszont Facebook oldalán Böröndi Tamásra emlékezve a vírustagadóknak is üzent.

Részlet Köllő Babett posztjából

„ A vírustagadók, a maszkot nem hordóknak üzennék, kiabálnék torkom szakadtából, hogy MI NEM VILÁGOS?” A színésznő bejegyzése szerint Böröndi Tamás minden bizonnyal a koronavírus szövődményeiben halhatott bele. Köllő Babett egyébként azóta a posztnak ezt a részét eltávolította.

Együtt szerepeltek a Szomszédokban

Böröndi Tamás és Nemcsák Károly hosszú éveken át forgattak együtt a népszerű magyar sorozatban, a Szomszédokban. De nem ekkor ismerték meg egymást, hiszen már a főiskolán is találkoztak.

13 évig játszottak együtt

A két színésznek számos közös jelenete volt, hiszen Böröndi Tamás Nemcsák Károly sorozatbeli feleségének, Ivancsis Ilonának kollégáját alakította. Együtt tanított Jutkával a gazdagréti általános iskolában.

Nemcsák Károly is gyászol

„Nem nagyon tudok szóhoz jutni… nagyon szomorú vagyok” – mondta az Origonak. Majd hozzátette, hogy a Szomszédok forgatásain találkoztak a leginkább és 13 évig dolgoztak együtt a sorozatban. Korábban a főiskolára is együtt jártak, Böröndi Tamás a zenés osztály növendéke volt, és egy évvel korábban is végzett. ,,Nagyon szerettem őt, jó haverság volt közöttünk, sokat nevettünk együtt… de most csak sírok magamban, döbbenten ülök.” – mondta Nemcsák Károly.

Kiemelt kép: Nemcsák Károly és Böröndi Tamás – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu montázs