A Pólus Centernél dínókiállítás, Angyalföldön Varázsnapok várják a gyerekeket. A Szimpla kertben a kóspallagi tájházzal együtt főzik közösen a finomságokat, Százhalombattán Makovecz szellemi hagyatéka előtt tisztelegnek a programok. A Pákozdi Katonai Emlékparkban felderítők napja várja a honvédelem iránt érdeklődőket. Gödöllőn cimbalom, a MÜPÁban családi koncert kínál kellemes időtöltést, de lesz Art Mozi nap, Verzió filmfesztivál, és remek színi előadások is.

Dínó-Expo Újpalotán

14 méter hosszú hatalmas mozgó és élethű dinoszauruszok a Pólus Center mellett. Csütörtöktől vasárnapig várj a Dínó Expo a dínórajongókat.

Varázsnapok a Tücsöktanyán – Márton napi mulatság

Angyalföldi Gyermek- És Ifjúsági Házban vasárnap varázsnapok: biomese, társasjáték, játszóház és öko-koncert a Fakutya együttessel.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A Fakutya együttessel

Közös lábos a Szimpla kertben

A kóspallagi Öko tájház és a Szimpla Háztáji Piac Közös Lábos jótékonysági főzésén húsos és vegetáriánus ételek készülnek, hogy mindenki jóllakhasson helyi, szezonális alapanyagokból szeretettel készített finomságokkal a vasárnapi bevásárlás előtt, után, vagy közben.

Jótékonysági főzés

HÉTTORONY FESZTIVÁL Százhalombattán

Makovecz Imre szellemei hagyatéka előtt tiszteleg a Héttorony Fesztivál. Toronymagasan a legjobb világ- és népzene Makovecz Imre tereiben. A százhalombattai Szent István-templomban építészeti kiállítás megnyitó Ötödik homlokzat, amit a Jóisten és a madarak is látnak címmel, a Tárkány Trió koncertje várja az érdeklődőket. Este Szabó Balázs Bandája zárja a programot.

Makovecz Imre szellemi hagyatéka iránti tiszteletből

Felderítők napja Pákozdon

„A hetedik te magad légy” címmel évadzáró és Felderítők Napja a Pákozdi Katonai Emlékparkban. A Nemzeti Emlékhelyen bemutatók, előadások, kiállítás és sok érdekes várja a honvédelem iránt érdeklődőket.

A Nemzeti Emlékhelyen

Cimbali Band Gödöllőn

Fantasztikus cimbalmos élmény várja a Cimbalom Világszövetség fesztivájánakl zárókoncertjére érkezőket a gödöllői Művészetek Házában november 14-én.

Családi Cinemusic a MÜPÁban

A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben műsoron a zeneirodalom legjava kalandfilmekből, családi filmekből, mesefilmekből. A Budafoki Dohnányi Zenekar tolmácsolásában felcsendülnek filmzenei örökzöldek és a legújabb sikerfilmek zenéi is. 8 éven felülieknek ajánlott.

Verzió filmfesztivál a mozikban és online

A valóság rétegei: Nemzetközi Emberi Jogi Filmfesztivál a mozikban és online. A filmekben megjelenített témák és a szereplők sokasága, a történetek elbeszéléséhez alkalmazott vizuális nyelv sokfélesége feltáró erejű.

Európia Art Mozi nap a Cirko-gejzír moziban

Hatodik alkalommal várja a művészmozik és az európai filmek rajongóit az Európai Art Mozi Nap, amelyet november 14-én vasárnap 38 ország több mint 700 art mozijában rendeznek meg. A határokon átívelő nemzetközi eseményt az Art Mozik Nemzetközi Szövetsége (CICAE) és az Europa Cinemas hívta életre azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az európai filmművészet sokszínűségére és a művészmozi, mint kulturális és közösségi tér fontosságára.

A Pál utcai fiók és a Képzelt riport a színházban

Színházi kínálat:  A Pál utcai fiúk a Vígszínházban, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról a Spirit Színházban.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/dinoexpo