A gyümölcsösök és gazdaságok teljes körű karbantartásához a benzines láncfűrész használata ma már szinte elengedhetetlen. Legyen akár az elöregedett fák kiirtása vagy a tűzifa aprítása a feladat, a motoros fűrésznek nem lehet vetélytársa semmilyen egyéb kerti gép. A hagyományos kézi fűrésznél mérföldekkel gyorsabb és hatékonyabb, és ennek megfelelően a használata sem emészt fel annyi energiát, mint a motor nélküli változata. Jóllehet, a műszaki boltok polcai összezavaróan roskadoznak a különféle láncfűrészektől, ha viszont tisztában vagyunk a saját igényeinkkel, a választás jóval egyszerűbbé válik.

Mikor elégedhetünk meg egy elektromos fűrésszel?

A működésüket tekintve 1 fő típus alkotja a motoros fűrészeket: elektromos és benzines láncfűrészek. Amennyiben nem tervezünk gyakran fűrészelni, és az a néhány alkalom sem takar túl nagy volumenű beavatkozásokat (ágak levágása vagy nagyobb bokrok kiiktatása), az elektromos fűrész nyújthat tökéletes megoldást.  Kis méretű, halk működésű, szerényebb teljesítményű gépekről van szó, de bizonyos helyzetekben nincs is szükség ennél többre.    

A benzines láncfűrészeket keményebb feladatokra alkották

A benzines láncfűrészek már egy teljesen más szintet képviselnek. A masszív kialakításuk és a nagy teljesítményük jóval keményebb igénybevételre jogosítja fel a használóját. Noha árban túlszárnyalják az elektromos társaikat, anhatékonyságukkal és teherbírásukkal bőven kárpótolnak minket. A benzines láncfűrészek másik megkérdőjelezhetetlen előnye a mobilitás. Mivel a működtetésükhöz nincs szükség áramra, ezeket akadálytalanul használhatjuk bárhol, nem korlátozzák a munkánkat az esetleges kábelek.      

Kikezdhetetlen minőség a Felkelő Nap országából

A benzines láncfűrész rendkívül kemény megpróbáltatások elé néz egy-egy munkafolyamat során, és éppen ezért számít a minőség talán a legfontosabb kritériumnak a választásnál. A Hitachi jelenleg a világ harmadik legnagyobb technológiai vállalata, a nevét pedig a Föld minden szegletében ismerik. A tokiói csúcstechnológiai konglomerátum az ipar szinte minden területén bizonyított már, és nincs ez másképp a kerti gépek gyártásánál sem.  

A minőség és a megbízhatóság kéz a kézben jár a Hitachi fűrészeinél

A Hitachi benzines láncfűrészei azoknak lettek kitalálva, akik nem ijednek meg a kemény munkától. A japánok elképesztően tartós anyagokkal és hibátlan kivitelezéssel tették le e gép hosszú és hibamentes működésének alapköveit. Bár a fűrész 50 köbcentis, 3,4 lóerős motorja ellentmondást nem tűrő paraméterekkel rendelkezik, maga a gép könnyen kezelhető, alig 5 kg-os súlya pedig szinte észrevehetetlen.

Ez a cikk szponzorált tartalomKattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!