Megdöbbentő esemény történt a főváros 11. kerületében. A helyszínről származó információk szerint egy fiatal, húsz év körüli nő összeveszett a párjával a Szurdok utcában, majd a mélybe vetette magát a 4. emeletről

Kiugrott a negyedikről

Megdöbbentő esemény történt a főváros 11. kerületében. A helyszínről származó információk szerint egy fiatal, húsz év körüli nő összeveszett a párjával a Szurdok utcában, majd a mélybe vetette magát. A 4. emeletről esett le, de a lakók úgy tudják, túlélte a több emeletnyi zuhanást.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Veszekedtek előtte

A lakók veszekedést hallottak a tragédia előtt, a nő és a párja vitatkozott egymással. Mindenkit megdöbbentett a fiatal hölgy tette, nehezen térnek magukhoz a sokkból – írta a Bors.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kiugrott a harmadikról

Kísértetiesen hasonló eseményről írt a BudaPestkörnyéke.hu néhány hete. Felkavaró esemény történt Érden, a Budai út egyik társasházánál. Egy fiatal nő kiugrott a harmadik emelet egyik lakásából. A hölgy szerencsére túlélte a zuhanást. A helyiek közül többen végignézték a zuhanást, volt, aki sokkot kapott a látványtól.

Hatalmas puffanást hallottak

„Ennél a társasháznál több üzlet is van, én is az egyikből jöttem ki éppen, amikor megláttam, hogy kiesett az emeletről egy nő. Ezután pedig egy hatalmas puffanást lehetett hallani. Többen is voltunk ott a környéken, szerintem sokan telefonáltak a mentőknek” – mondta egy szemtanú a Borsnak.

Összevesztek valamin

A helyiek szerint a fiatal nő és a párja összeveszett egymással, majd a hölgy hirtelen az erkélyhez lépett és levetette magát.

„Volt egy kis italozás is”

„A helyiek azt mesélték, hogy azért volt egy kis italozás is, ami lehet, hogy rátett még egy lapáttal erre a szörnyű elhatározásra. Végül túlélte, mert amikor kiértek a mentők, még ott ápolták. Illetve a párjával is beszélt pár mondatot. Elvileg féltékenység miatt tette ezt magával a nő” – tette hozzá egy helyi akó.

Elgázolta a vonat

A BudaPestkörnyéke.hu az elsők között adott hírt arról, hogy személyvonat gázolt el egy férfit a Velencei-tónál. Pénteken reggel Agárdon, a Vasút utca és a Strand utca kereszteződésében lévő kiépített vasúti átjáróban egy kerekesszékkel közlekedő férfi haladt át, amikor a Celldömölk irányából Budapest felé tartó személyvonat elgázolta. 

 A helyszínen életét vesztette

Az ütközés következtében a 45 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja – adta hírül a police.hu.

Hozzátartozott az agárdi városképhez

Tibor az agárdiak szerint már szinte hozzátartozott a városképhez. Rendszeresen lehetett látni, amint a mopedben, a Velencei-tó partján pihen és jól érzi magát a természetben. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció