Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt brutális gyilkosság áldozata lett egy 33 éves férfi még szilveszter előtt. Mint megírtuk a férfi már napok óta nem adott magáról életjelet, ekkor az édesapja bejelentést tett a rendőrségen, hogy a fia eltűnt. A napokban pedig megtalálták az eltűnt férfi hotltestét a Duna parton, kiderült gyilkosság áldozata lett. Nem sokkal később az elkövető is meglett, akiről kiderült, nem ez az egyetlen lélek szárad a lelkén.

2006.ban is gyilkolt

A Blikk azt írja, hogy P. Attila, aki kegyetlen módon egy nadrágszíjjal fojtotta meg munkatársát, majd a testét a Dunába dobta, már korábban is ölt. A portál szerint egy idős embert fosztott ki és vert agyon, több társával karöltve még 2006-ban. Az eset a Veszprém megyei Káptalanfán történt. P. Attila a korábbi eset idején még csak 17 éves volt. A történet szerint a férfi még gyerekkorában egy barátjával együtt bámasztak az idős férfi, Sz. Imre éléskamrájába, ahonnan ennivalót loptak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Barátaival karöltve végzett az idős emberrel

P. Attila ezek után a zirci gyermekotthonba került, ahol három bartájával elhatározta, visszamennek az idős férfi házába, mert úgy tudják, sok pénze van. P. Attila bemászott az udvarba, ahol azonban észrevette őt a házigazda, Imre bácsi. Az idős bácsi ekkor magához vett egy zseblámpát, hogy körül tudjon nézni, ám ekkor az egyik kamasz homlokon ütötte, majd pedig egy karóval kétszer nyakon vágta.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kapcsolódó:

Ütték-rúgták

A másik társuk sem volt kíméletes, ő egy husánggal ütötte fejbe az idős ember, majd arcon rúgta, végül pedig P. Attial sem kegyelmezett, ő is belerúgott a férfiba, majd pedig a jobb lábával az idős férfi torkára is rárúgott, írja a lap.

El akarták tüntetni a nyomokat

A három fiatal ezt követően kesztyűt húzott, átkutatták a lakást, ám végül csupán hatezer forintot találtak a férfinél. A hotltestet bevitték a házba, ahol kinyitották a gázcsapot, abban a reményben, hogy majd berobban és leég a ház, azonban tervük dugába dőlt, pár nap múlva pedig már kattant is a bilincs a kezükön.

2018-ban szabadult

A Blikk az ügy kapcsán azt írja, hogy P. Attilát tettéért 2008-ban ítélték el, de tíz évvel később 2018-ban kiengedték a börtönből. A lap úgy tudja, hogy a férfi az elmúlt években a fővárosban vállalt munkát, és tavaly októberben ismerkedett meg a 33 éves V. Istvánnal, akit később kegyetlen módon meggyilkolt.

FRISS!

Felháborító

A Blikk egyébként elérte telefonon Káptalanfa egykori polgármesterért, aki a korábbi tragédia idején még hivatatlban volt, ráadásul rokona is volt az elhunyt bácsinak. Elképesztőnek és felháborítónak tartom, hogy egy gyilkost csupán ennyi idő elteltével kiengedjenek a börtönből. Ezek szerint valami nem volt megfelelő a fogva tartásával kapcsolatban” – árulta el a Blikk megkeresésére. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu videorészlet