A budapesti rendőrök egy napon belül elfogták a két férfit, akik a gyanú szerint elkábították, majd kirabolták az őket étellel kínáló külföldit.

Lakásán rabolták ki

A ferencvárosi nyomozók egy indiai állampolgár bejelentése alapján indítottak eljárást, akit elmondása szerint a lakásán raboltak ki 2022. június 17-én. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISS!

Több megyében is terítette a külföldről beszerzett drogot ez a férfi: így kapcsolták le a zsaruk – videó

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ismeretlenek szólították le

Az ismeretlenek azzal szólították meg az utcán a hajnalban hazafelé tartó férfit, hogy éheznek, ezért felhívta őket a lakásába, ahol ételt készített nekik és itallal kínálta őket.

Rátámadtak

A két idegen ekkor rátámadt, egy valamilyen kábító hatású anyaggal átitatott törölközőt szorítottak az arcára, amitől néhány órára elvesztette az eszméletét. Mire magához tért, eltűnt a pénze, karórája, laptopja és mobiltelefonjai.

Elfogták őket

A 9. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói egy napon belül azonosították a feltételezett elkövetőket. P. Gyulát és M. Lászlót június 18-án a 8. kerületben fogták el.

Őrizetbe vették őket

A 26 és a 33 éves férfiakat rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. 

Ez is érdekelhet:

Újra járnak a vonatok a Déli pályaudvar és Kelenföld között, de késések még mindig várhatók

Nem tudni, mivel kábították el

Azt, hogy a sértettet hogyan és mivel kábították el, szakértők bevonásával vizsgálják, írta meg közleményében a rendőrség. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció