A Budapesti 4. és 15. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 26 éves férfival szemben, aki idén áprilisban, egy hazafelé tartó nőt támadott meg, és késsel fenyegetve próbálta megerőszakolni.

Rátámadt a nőre

A vádirat szerint a férfi 2022. április 4-én, a késő esti órákban figyelt fel a hazafelé tartó, egyedül sétáló nőre. Amikor a sértett a 15. kerületi társasház hátsó bejáratához ért, a vádlott szexuális célzattal rátámadt, hátulról átkarolta, majd egy hirtelen mozdulattal meglökte a nőt, aki a földre esett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A nő próbált védekezni

A férfi a földön fekvő sértettet a nyakánál erősen átkarolta és fogdosta. A nő folyamatosan ellenállt és védekezett, a férfi azonban tovább erőszakoskodott, a földre nyomta, és befogta a száját.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ez is érdekelhet:

Reggel zuhant a busz alá a fiatal kerékpáros, nem élte túl a csepeli balesetet

Kést rántott a férfi

Ezután a nő ellenállásának leküzdése érdekében a támadó elővett egy kést, amit a sértettre fogott, és közölte vele, hogy ha kiabálni mer, elvágja a torkát. Ekkor tűnt fel a közelben egy járókelő, aki a kutyáját sétáltatta.

Megzavarták

A nagy testű kutya ugatni kezdett, ami megzavarta a férfit, ezért felhagyott a támadással és elmenekült a helyszínről, olvasható az ügyészség közleményében.

Ez várhat rá

A Budapesti 4. és 15. Kerületi Ügyészség a 26 éves férfit szexuális erőszak bűntettével vádolja, és vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.

Letartóztatásban van

A kerületi ügyészség arra is indítványt tett, hogy a bíróság rendelje el a vádlottal szemben korábban, más ügyben kiszabott 2 év felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtását is. A vádlott jelenleg is letartóztatásban van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videón a támadás:

Kiemelt kép: ügyészség videorészlet