Meggyilkoltak egy férfit a saját otthonában! A lakossági bejelentés után a helyszínre érkező rendőrök egy holttestet találtak, és hamar kiderült, hogy a 65 éves ember halálát idegenkezűség okozta. Az egyenruhások jól végezték a dolgukat, körülbelül tizenöt perc alatt elfogták a feltételezett elkövetőt.

Meggyilkoltak egy 65 éves férfit

A rendőrségre augusztus 21-én 7 óra 36 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Maléter Pál úton egy lakásban megöltek egy férfit. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a bejelentés valós, a helyszínen egy holttestet találtak. A 65 éves férfi halálát idegenkezűség okozta. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy 20 éves férfi tehette

A feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták, a 20 éves pécsi férfi elszámoltatása és a körülmények tisztázása folyamatban van. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének elkövetése miatt indított nyomozást – olvasható a police.hu-n.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mindenki döbbenten állt

„Sajnos egy bűncselekmény rázta fel a környékünket a reggeli órákban, egy sikoly kíséretével. A lakossági bejelentést követően pillanatok alatt rendőrök lepték el a helyszínt, golyóálló mellényben. Döbbenten állt mindenki, aki katasztrófaturistaként, papucsban, köntösben rögtön lement a ház elé” – írta egy szemtanú a bama.hu internetes portálnak.

Kereket oldott az elkövető

A rendőrök határozottan és intelligensen minden bámészkodót pillanatok alatt felszólítottak arra, hogy távozzanak biztonságos helyre, mert az elkövető kereket oldott és fegyvernek minősülő tárggyal rohangál.

Néma csönd volt

Mentők is érkeztek a helyszínre, akik már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Gyorsan történt, egy ember meghalt. Halálra szúrták, kora reggel. Rendőrök, mentősök, a helyszínen lévő nyomozók lehajtott fejjel álltak. Néma csönd volt. Félelmetes. Halkan mindenki elkezdte tenni a dolgát: kikérdezték a tanúkat és a szomszédokat is. 15 perc alatt elkapták az elkövetőt. Senki sem nézett rá – folytatta az egyik ott lakó.

Óvoda a közelben

„Ki tudja, mit tett volna még, ha a rendőrök nem reagálnak ilyen gyorsan. A közelben van egy óvoda is, ahol a gyerekek az udvaron játszottak. Hálás vagyok a gyors intézkedésért, elfogásért” – zárta gondolatait.

Vitából vérengzés

Még egy gyilkosság történt a napokban hazánkban. Augusztus 19-én délben Tiszanánán, egy családi házban egy korábbi nézeteltérés miatt két család között vita alakult, ami vérengzésbe torkollott: egy 18 éves férfit éles eszközzel úgy megszúrtak, hogy a helyszínen belehalt sérülésébe, míg két másik férfit sérülésekkel szállítottak kórházba.

Elmenekült a helyszínről

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 54 éves férfit, aki elmenekült a helyszínről, két órán belül elfogták, majd őrizetbe vétele mellett hallgatták ki, továbbá kezdeményezték letartóztatását.

Csoportos garázdaság

A Hevesi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt több személy ellen is eljárást indított. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció