Egy mentőautó és egy Don Pepe pizzafutár ütközött a Podmaniczky utca és a körút sarkán. A kisautó csúnyán összetörött, egy másik mentőautó vitte kórházba a sérült futárt.

Nem sok maradt a kisautó elejéből

A közlekedési kultúra napja

Kedd délután, a közlekedési kultúra napján a 6. kerületi Podmaniczky utcán kifelé autózott egy pizzafutár elektromos Volkswagen Up! autójával, amikor a Teréz körúti kereszteződéshez ért. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rendőrök irányították a forgalmat

Nem vette észre a mentőt

A jelzőlámpa zöldet mutatott, így behajtott a kereszteződésbe, viszont azt nem észlelte, hogy neki jobbról, a villamossínen egy megkülönböztető hang- és fényjelzéssel vonuló mentőautó érkezik.

Behorpadt a mentőautó oldala

Összeütköztek

A két jármű a síneken egymásnak csapódott, a futár VW keresztbe fordult az ütközéstől, a mentő szerencsére nem szállított beteget és nem is borult fel.

Egy másik mentő is érkezett

A pizzafutár fiatalember megsérült, őt egy másik mentőautóval kórházba szállították. A 4-6 villamosok helyett pótlóbuszok szállították az utasokat, a 72-es, 73-as trolik és a 9-es busz pedig terelve közlekedett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián, kiemelt kép: BPK-montázs