Két jármű ütközött össze Dunakeszi északi részénél a 2-es úton az M2-es irányába. Állítólag halálos áldozata is van a karambolnak, de ezt egyelőre nem erősítették meg. A baleset a dunakeszi lehajtónál történt.

Két autó ütközött

Két személyautó karambolozott a 2-es főút és a 2113-as út csomópontjában, Dunakeszi térségében. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A mentők is a helyszínen vannak – írja a katasztrófavédelem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Leállították a forgalmat

A két jármű frontálisan ütközött össze. Az utat lezárták, a forgalmat a rendőrség megállította – írta az Útinform.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Csúnyán összetörtek az autók

Lenkey Zsuzsanna fotója a Gödi Jó Arcok Facebook-csoportból.

Feje tetejére állt

A Dunakesziposzt.hu olvasójának fotója szerint az egyik autó a feje tetején állt meg. Más fotókon az látszik, hogy egy kamion is érintettje a balesetnek, de a szerepe még nem egyértelmű. Később megtudtuk, hogy csak a baleset és a szűk út miatt nem tudott megfordulni, ezért látszik pár fotón.

Itt a kamion

Taknyos idő

A Gödi Jó Arcok csoportban azt írja egy kommentelő: az a kanyar meg tud lepni, ha nem vesszük komolyan a táblát „ilyen taknyos időben még az az 50 is túlzás lehet a lefelé jövőnek” – írták a Facebookon. 

Árokba csapódott

A 2-es számú főút veszélyes útszakasz. Nemrég a 16-os kilométerszelvényében haladt egy személygépkocsi, szintén reggel 6 óra 36 perckor, amikor tisztázatlan okból lehajtott az útról és árokba csapódott.

Rendőrök a 2-es úton

Forrás: Facebook/Keszi Channel

Meghalt a sofőr

A 62 éves sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A baleset körülményeinek vizsgálatát a Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya végezte. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek forrása: Dunakeszipost.hu/Járadi Krisztina posztja