Így azonban saját erejéből ki tudott szállni a roncsból. Vélhetően a nedves úttesten megcsúszott járművével, majd a fák közt landolt. Ő maga ugyan viszonylag szerencsésen megúszta, azonban kocsija totálkáros lett.

Munkába menet történt meg a baj

Vasárnap kora reggel egy fiatal férfi Peugeot 206-os gépkocsijával Alsónémedi felől Dunaharaszti felé tartott az 5201-es úton. A férfi dolgozni sietett a haraszti Coca-Cola gyárba. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A fák közé vágódott

Ám egy kissé túl gyorsan haladt az esőtől nedves úttesten és egy enyhe balkanyarban megcsúszott autójával. A Peugeot lesodródott az útról, az árokba hajtott, majd onnét a fák közé csapódott.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ennyire fontos a biztonsági öv

Ezután visszapattant az árokba, ahol legalább egyszer átfordult a tetején, végül a kerekein, az árokban állt meg. A fiatalember szerencsére használta a biztonsági övét, ezért nem sérült meg. Saját erejéből ki tudott szállni a roncsból,

Biztos jobban megsérült volna, ha nem használja

Ha nem köti be magát, akkor azonban egész biztosan kizuhant volna a felboruló Peugeot-ból. Így kivételesen a jobb oldali ablak kerete sem a sérült kiszabadítása érdekében lett kifeszítve, hanem borulás közben az ajtó beakadt valamibe, emiatt vett fel egy furcsa alakzatot.

Ripityára tört a kocsi

A Peugeot totálkárossá vált a baleset során, kitört a jobb első futóműve, illetve az egész karosszéria is eldeformálódott. Végül autómentővel húzták ki az árokból és szállították el. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt találták meg

A totálkárosra tört kocsi

A vontatás

Szinte minden ablak kitört

A karosszériának is annyi

(Képeinket a bakosautomentes.hu készítette.)