A helyszínre érkező rendőrök is meglepődhettek azon, amit ma délután Budaörsön láttak. Egy kis Fiatot miszlikre szedett egy kamion, a sofőr azonnal meghalt.

Frontális ütközés

Ismeretlen okból tért át a lejtőn lefelé, Budaörs felé haladva a Fiat Seicento fiatal férfi vezetője, a magyar kamionos elrántotta a kormányt, de így is frontálisan ütköztek. A kamion felfutott az út menti rézsűre, majd a jobb oldalára dőlt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Alig maradt valami a Fiatból

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Meghalt a sofőr

A Fiat sofőrjét a törökbálinti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, de az életét nem lehetett megmenteni. A vele utazó kutya szintén életét vesztette a hatalmas erejű ütközés hatására.

Helyszínelés

Kimászott a kamionsofőr

A kamion vezetője is megsérült, de nem súlyosan, a tetőablakon keresztül ki tudott mászni a roncsból.

Felborult kamion

Egy 33 éves férfi hunyt el

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Hadházi Kornél elmondta, a baleset eddig tisztázatlan okból történt a Vasút utcában. A baleset következtében a személyautót vezető 33 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK