Itt a BudapestKörnyéke.hu oldalán is beszámoltunk arról a döbbenetes esetről, ami néhány nappal ezelőtt történt Dunakeszin. Mint megírtuk B. Zoltán hidegvérrel végzett a volt feleségével, volt anyósával, és a 7 éves kisfiával, Maxival is. A tragédia kapcsán most újabb drámai részletek láttak napvilágot.

Hónapok óta fenyegette a családot

A férfi úgy tudni, már hónapok óta fenyegette a családot, készült a gyilkosságra, ugyanis már jó ideje mondogatta, hogy vagy magával vagy volt párjával végezni fog.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Senki nem hitt neki

„Mondogatta, hogy meg fogja ölni magát vagy a volt feleségét, de hogy is hihettük el, hogy ezt megteszi, amikor a személyiségétől idegen volt az erőszak” – mondta Zoltán egyik közeli ismerőse.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kapcsolódó:

Mindenki ledöbbent

„Mindenkivel kedves volt és udvarias. Mindenki le van döbbenve, én dolgozni sem tudok. Számtalan esetről lehet hallani, amikor valaki öngyilkos lesz bánatában, de hogy valaki megölje a saját gyermekét, arra nincs bocsánat!” – írta a Bors.

Imádta a fiát

Kisfiát szinte a rajongásig szerette, mindenhová magával vitte. A Borsnak a férfi ismerőse azt mondta, hogy Zoltán tehetséges üzletember volt.

Több vállalkozást is üzemeltetett

Korábban horgásztanyát üzemeltetett Szigetszentmiklóson, de ezen kívül mindenfelé üzletelt, többek között Olaszországban is. Jól szituált családból származott, az édesanyja pedagógus volt.

A felesége érezte, hogy baj van

A vasárnapi tragédia előtt nem sokkal szerezte be fegyverét. Melinda érezte, hogy komoly veszélyben vannak: pont a borzalmas vérengzés előtti héten fordult ügyvédhez, hogy félelmében távoltartási végzést kérjen volt párja ellen.

Gödről költözött Dunakeszire

Melinda és kisfia Gödön éltek. A nő ott működtetett egy vállalkozást. Azonban annyira rettegett a férfitól, hogy inkább a dunakeszin élő édesanyjához költözött. Itt történt a rettenetes gyilkosság.

Birtoklási vágya lehetett

A férfi zaklatta és fenyegette volt feleségét. Ismerősei szerint azt mondogatta, hogy még mindig szerelmes Melindában. Ám ők ezt sem hitték el, hiszen a férfinak is volt már egy új párja. Valószínűleg a birtoklási vágy miatt ragaszkodott korábbi feleségéhez.

Távoltartást akart kérni

A lap úgy tudja Melinda a héten ment volt ügyvédhez és a rendőrségre, hogy távoltartási kérelmet adjon be. Zoltán azonban vasárnap még elvitte fiát. A gyilkosság is akkor történt, amikor Maxit visszavitte az édesanyjához a nagymama házába.

Szombaton is együtt volt a fiával

„Szombaton találkoztunk utoljára Zolival és Maxival. Akkor látszólag nem volt semmi bajuk. Vidáman nevetgéltek. Éppen arról beszéltünk, hogy még a hideg beállta előtt elmegyünk együtt hajózni –mondta Zoltán egyik ismerőse.

A gyilkos volt családja értesítette a rendőrséget

A Dunakeszi Post oldalán azt írják, hogy a gyilkosságkor nem a szomszédok, hanem az 54 éves gyilkosság vált férfi előző családja értesítette először a rendőrséget.

Felhívta az előző feleségét

A portál azt írja, hogy a férfi miután végzett családjával, felhívta az előző feleségét. Ez ad magyarázatot arra, hogy a rendőrök a kiérkezésük után miért tudták név szerint felszólítani arra, hogy kijöjjön a házból.

Csak ezután végzett magával

A lap úgy tudja, hogy csak azután lőtte le magát, hogy beszélt idősebb gyerekei anyjával, állítólag ők hívták utána a rendőrséget. Az 54 éves férfinek három felnőtt gyereke van az első házasságából.

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán